Onbegrensde Zaken | 3 Strategiesessies
3 strategiesessies geeft een transitie vorm, de strategie voor je onderneming of programma, passend bij wat je ten diepste wenst.
strategie, leiderschap, omdenken, training, transitie, noor bongers
20720
page-template-default,page,page-id-20720,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

3 Strategiesessies

Deze training geeft een transitie vorm, de strategie voor je onderneming of programma, passend bij wat je ten diepste wenst. Noor werkt op alle lagen, van de intentie van de initiatiefnemers tot pure marketing en het betrekken van de doelgroep, tot strategisch richting geven met eigen sturingsprincipes.

Een beproefd product om een onderneming of programma te herijken en te verankeren in de harten én daden van de initiatiefnemers. Plus een eigen sturingsmodel en filosofie om sturing te geven aan de toekomst.

Doordat we op een heel diep niveau werken, behoudt het team zijn flexibiliteit om in te kunnen spelen op wat zich aandient, zonder dat aan daadkracht wordt ingeboet. Persoonlijk leiderschap is daarom vanzelfsprekend een onderdeel in deze sessies.

Voor wie:
1 tot 3 personen

Door:
Noor Bongers

Kosten:
€ 2.400,00 voor kleine organisaties (1-3 personen). Voor grotere organisaties wordt een offerte op maat gemaakt

Duur:
3 dagdelen