Onbegrensde Zaken | Big Rivers
Big Rivers is een gratis toegankelijk festival dat jaarlijks plaatsvindt in het centrum van Dordrecht.
Big Rivers, Dordrecht, muziekfestival, evenement
21077
page-template-default,page,page-id-21077,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Big Rivers is een gratis toegankelijk festival dat jaarlijks plaatsvindt in het centrum van Dordrecht. Big Rivers bestaat uit een driedaags muziekfestival en verschillende andere projecten. Meer dan 100 acts spelen op 10 podia in de Dordtse binnenstad.

 

Het festival is een podium voor artiesten uit binnen- en buitenland, voor bezoekers uit het hele land, maar vooral ook voor de inwoners uit Dordrecht zelf.

De kracht van Big Rivers schuilt vooral in de manier waarop het evenement verbonden is met de stad en haar inwoners. Het festival is op organische wijze gegroeid en heeft een grote betekenis gekregen voor veel Dordtenaren.

Big Rivers is met haar vele bezoekers, na de Kerstmarkt en Dordt in Stoom (tweejaarlijks), het grootste evenement in Dordrecht en heeft onlangs de ‘speciale status’ gekregen van de gemeente Dordrecht. Dit houdt in dat de subsidie voor de komende jaren verzekerd is en het festival met 5 andere evenementen een vooraanstaande positie inneemt in het palet van meer dan 80 evenementen dat Dordrecht rijk is.

www.bigrivers.nl