Onbegrensde Zaken | Brand New Guys Lab
Atlas Electronic is een festival en internationaal platform dat muziek, kunst van over de hele wereld met elkaar wil verbinden
Atlas Electronic, festival, muziek, kunst, cultuur, internationaal platform, underground, Marrakech, luistersessies
21274
page-template-default,page,page-id-21274,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Brand New Guys Lab (BNGL) wil technologie ten dienste van cultuur en van lokaal welzijnswerk bevorderen. BNGL richt zich daarbij met name op jongeren.

BNGL focust enerzijds op de ontwikkeling van apps en interactieve technologieën die jongeren kunnen gebruiken. Zo is BNGL bezig met een app Quake die kinderen en jongeren moet stimuleren om meer te bewegen en elkaar offline te ontmoeten.

Anderzijds wil BNGL jongeren dichterbij huidige E-technologie brengen en ze leren om deze voor hun eigen toekomst in te zetten. Een voorbeeld van dat laatst is Biscuits, een serie workshops voor jongeren uit achterstandswijken waarin ze de vaardigheden leren om een webshop te lanceren. Zo bereidt Biscuits jongeren van 16 tot 25 jaar met name uit kwetsbare wijken, voor op de next Economy.

brandnewguys.co