Onbegrensde Zaken | Café Bosch
24341
page-template-default,page,page-id-24341,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Café Bosch huist in een markant pand in Arnhem. Het is plek met geschiedenis. Van statig woonhuis werd het na de oorlog een hotel, van krakersbolwerk in de jaren 80 werd het een alternatieve woongemeenschap met dito ‘kultuurhuis’ – er is hier van alles gebeurd.

Nu is Café Bosch getransformeerd tot een fijne groene oase in de stad, maar ook een plek waar je lekker – en vanzelfsprekend vegetarisch/lokaal/duurzaam – kunt eten en drinken, én een portie gevarieerde cultuur kunt happen.

De concertzaal – ooit een begrip in alternatief Arnhem dankzij de fantastische akoestiek – is volledig aangepast aan de eisen van deze tijd. In de zaal is alles aanwezig voor perfecte muzikale performances: liveconcerten, jamsessies, maar ook voor dance en elektronische muziek. De nieuwe eigenaren houden het echter niet alleen bij muziek, er staan ook poëzieavonden, theater, spoken word en kleinkunst op de maandelijkse activiteitenladder. Café Bosch biedt zowel bekende als beginnende artiesten een professioneel podium met doorgroeimogelijkheden.

 

Café Bosch