Onbegrensde Zaken | Circus Festival Breda
22816
page-template-default,page,page-id-22816,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Klamme handjes, op het puntje van je stoel zitten en schateren van het lachen. De acrobaat in jezelf ontdekken of je peuter door de lucht laten vliegen op het strand. Naar hartenlust rondscharrelen op het uitnodigende terrein van STEK op het Haveneiland van Breda en blij ontdekken wat er allemaal te doen is. Dat allemaal en nog veel meer kan ervaren worden op het Circus Festival Breda.

Op dit jaarlijkse tweedaagse festival kunnen jong en oud kennismaken met circus in haar vele verschijningsvormen.  Circus Festival Breda laat de diversiteit van het circus zien: van intieme acts tot groteske humor; van levendig straattheater tot aangrijpend verhalend circustheater in de piste; van acrobaten die in de buitenlucht bovenop elkaar klimmen tot een clownesk meisje hoog in de trapeze van de circustent. Het is een festival waar plezier, humor en verwondering centraal staan en waar vooral artiesten van eigen bodem de programmering voeden.

www.circusfestivalbreda.nl