Onbegrensde Zaken | Da Bounce
23223
page-template-default,page,page-id-23223,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Da Bounce Urban Culture Festival wordt het eerste meerdaagse festival voor de hele urban cultuur. De eerste editie vindt plaats in september 2020 in Ahoy Rotterdam. Het multidisciplinaire festival biedt bezoekers een totaalbeleving op het gebied van urban theater, muziek, dans, comedy, film, beeldende kunst, beauty, mode, sport en ondernemerschap.

Het festival laat het allerbeste en nieuwste – zowel nationaal als internationaal – op het gebied van urban arts en lifestyle zien en ervaren. Hiernaast agendeert het festival de rijkdom en inclusiviteit van de urban cultuur met een verdiepend programma van debatten en lezingen. Op deze wijze wil het Da Bounce Urban Culture Festival bijdragen aan de professionalisering van urban cultuuruitingen en de zichtbaarheid van dit genre in de kunstsector vergroten.

Het project is een initiatief van Stichting Capture22, die het project zal uitvoeren met inhoudelijke en organisatorische ondersteuning van de zusterorganisatie Maybuse.

 

maybuse.com
capture22.nl