Onbegrensde Zaken | Dordt In Cello
21897
page-template-default,page,page-id-21897,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

‘Dordt in Cello’ is een tweejaarlijks festival waarbinnen de cello centraal staat. Vele muzieksoorten komen aan bod zoals Barok, romantiek, wereldmuziek, experimenten, pop en jazz. Het festival combineert een aantrekkelijk programma van bijzondere concerten en voorstellingen op tal van podia in de monumentale binnenstad van Dordrecht en een lichtvoetig, voor iedereen toegankelijk publieksprogramma met een vierdaags lesprogramma van inspirerende cellolessen, workshops en masterclasses. Het lesprogramma is toegankelijk voor cellostudenten en amateurcellisten van elke leeftijd en op ieder niveau. De studenten krijgen les van gerenommeerde docenten en musiceren onder de bezielende leiding van de beste cellisten van Nederland. De masterclasses zijn openbaar, dus ook het publiek is er welkom.

Vijf dagen lang staat Dordrecht in het teken van de cello en biedt het festivaldeelnemers en bezoekers een unieke gelegenheid van dichtbij kennis te maken met dit mooie instrument in al zijn facetten.

www.dordtincello.nl