Onbegrensde Zaken | Drift om te Dansen
21871
page-template-default,page,page-id-21871,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

DRIFT is een dynamische organisatie die zich bezighoudt met de organisatie van dance-concepten met een culturele invalshoek waarbij muziek, kunst en cultuur verbonden wordt aan een breed en open minded publiek. Het zwaartepunt ligt op het programmeren van een breed scala aan actuele elektronische muziekstijlen en het samenbrengen van een divers publiek om samen te dansen.

DRIFT is specialist in het toegankelijk maken van minder toegankelijke elektronische muziek. Door diverse disciplines te combineren ontstaat een laagdrempelige en innovatieve totaalervaring waarbij artiesten de vrijheid krijgen zich artistiek te uiten en bezoekers dat over het algemeen met geduld, respect en waardering ontvangen.

DRIFT onderscheidt zich door geen hapklare brokken house te serveren en programmeert veelal innovatieve, internationale en vaak avantgarde-namen die op andere festivals minder aan bod komen.

DRIFT is initiator van Stichting Sinus, een stichting die bijzondere projecten ontwikkelt die een toevoeging zijn op het aanbod van DRIFT en die een inhoudelijke verdiepingsslag aanbrengen aan het programma van DRIFT.

www.driftomtedansen.nl