Onbegrensde Zaken | Go! Opera
22060
page-template-default,page,page-id-22060,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

GO! Opera ontwikkelt operaproducties voor een breed publiek, uitgevoerd door regionale amateurprojectkoren en professionele musici.

Met nieuwe concepten voor de koorcultuur in Nederland versterkt GO! Opera samenwerkingen tussen amateurkoren op lokaal en regionaal niveau en initieert samenwerkingen met professionele (kunst)organisaties.

GO! Opera maakt eigen operaproducties met bestaand operarepertoire uit diverse opera’s. Dit repertoire krijgt een nieuwe samenhang en plaats in een speciaal voor GO! Opera geschreven libretto dat gebaseerd is op een bestaande opera.

 

Beroemde muziek als feest van herkenning. Een helder, aansprekend verhaal. Met een lach en een traan. Herkenbare metaforen. Een historische knipoog. En een verrassend plot. Het zijn de elementen die de producties van GO! Opera voor zeer breed publiek zo toegankelijk en herkenbaar maken.