Onbegrensde Zaken | Hoogte 80
22577
page-template-default,page,page-id-22577,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Sinds 2009 schept het Hoogte80Festival elk jaar rondom Hemelvaartsdag een meerdaagse creatieve omgeving waar nieuwe artistieke vormen en culturele ideeën tot bloei komen.

Een cultureel avontuur met een bijzondere samenstelling van theater, muziek, dans, kleinkunst en interdisciplinaire programmering op een uitstekende buitenlocatie met een adembenemend uitzicht en een feestelijke sfeer. Jaarlijks weten ruim 25.000 mensen de weg te vinden naar dit festival.

Hoogte80Festival is een kwalitatief hoogwaardig podiumkunstenfestival met een uitgesproken cultureel-maatschappelijke functie. Het festival is toegankelijk en verbindt mensen met een grote diversiteit aan culturele herkomst en klasse.Het festival nam de afgelopen vier jaar een belangrijke rol in binnen het aanbod van cultuurfestivals in de provincie Gelderland. De tiende editie in 2018 was een nieuw vertrekpunt. Het jubileum was aanleiding om plannen te maken voor de langere termijn, met als doel een plaats te veroveren binnen het landelijke festivallandschap. Onbegrensde Zakenlid Jacek Rajeweski doet de fondsenwerving voor het Hoogte80 Festival.

www.h80festival.nl