Onbegrensde Zaken | Jazz Night Express
Jazz Night Express is een unieke combinatie tussen de nachttrein en jazz. Met een treinreis vol live muziek van gerenommeerde musici en opkomend talent, DJ’s en een 3-gangen Jazzdiner reis je niet alleen duurzaam, maar begint het feest al bij vertrek.
Jazz Night Express, nachttrein, jazz. treinreis, muziek, musici, talent, DJ’s, reizen, berlijn, amsterdam,
23010
page-template-default,page,page-id-23010,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

De Jazz Night Express is een klassieke nachttrein, inclusief knusse coupés, echte slaapwagenconducteurs en veel gezelligheid. Deze nachttrein brengt reizigers niet alleen van Rotterdam naar Berlijn, maar is de hele reis door het rijdende podium voor live muziek. Een bijpassend 3-gangen Jazzdiner maakt de ervaring compleet. De Jazz Night Express is een initiatief van Noord West Express.

Noord West Express is ruim twee jaar geleden opgericht om reizen met de nachttrein terug op de kaart te zetten. Sinds eind 2016 rijdt er namelijk geen enkele reguliere nachttrein vanuit Nederland. De Jazz Night Express is niet zo snel als met het vliegtuig of de auto, maar het is duurzaam en het feest begint al bij vertrek.
Reizigers stappen op in Rotterdam of Amsterdam en komen de volgende morgen aan in Berlijn. De hele reis is er live muziek van gerenommeerde musici en opkomend talent. Ondertussen nemen Chefs SolKitchen & SonnyCheffing je mee op een culinaire reis langs de jazz. Tot in de late uurtjes draaien DJ’s de fijnste platen.

jazznightexpress.nl