Onbegrensde Zaken | Jazz & Sail
22058
page-template-default,page,page-id-22058,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Jazz & Sail is sinds 1979 een jaarlijks terugkerend festival in het Noord-Hollandse Bergen. Het is een feest om het zomerseizoen mee af te sluiten, het is een feest met straattheateracts, en het is een feest met bovenal heel veel jazz en gezelligheid. Elk jaar komen zo’n 7000 bezoekers van het festival genieten.

Jazz & Sail is in de loop der jaren doorgegroeid naar een veelzijdig(er) festival. Naast traditionele en moderne jazz zijn er ook muziekstromingen bijgekomen die niet wereldvreemd zijn aan jazz, zoals rock, blues en soul. Op deze manier bereikt Jazz & Sail niet alleen een ruimer publiek, maar is het festival ook verzekerd van de medewerking en het enthousiasme van de cafés die het festival een podium bieden.

Traditiegetrouw organiseert Botenclub Bergen op zaterdag en zondag vanuit hun clubpaviljoen op het strand van Bergen aan Zee een eigen programma rondom de zeilwedstrijden, met live-muziek uit verschillende windstreken.

www.jazzbergen.nl