Onbegrensde Zaken | Kunstlink Flevoland
24353
page-template-default,page,page-id-24353,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kunstlink werkt in opdracht van de provincie Flevoland en heeft als opdracht om ‘kunstmakend’ Flevoland op allerlei manieren met advies, kennis, netwerken en (bovenlokale) innovatie te versterken en onderlinge samenwerking te stimuleren.

Kunstenaars, kunstmakers, amateurkunstorganisaties, kunstencentra en gemeenten kunnen bij Kunstlink terecht voor ondersteuning, informatie en advies. Zo helpt Kunstlink bij fondsenwerving, talentontwikkeling of onderzoekt hoe kunst beter kan worden ingezet in het sociaal domein. Samen met het kunstveld worden provinciale samenwerkingsprojecten opgezet die mensen met elkaar verbinden, een podium bieden en waar ze hun talenten kunnen ontwikkelen.

Ook ondersteunt Kunstlink in het aanbod van buitenschoolse cultuureducatie. Verder wordt voor een grotere zichtbaarheid van de actieve cultuurparticipatie gezorgd, door filmpjes, onderzoek en publicaties te (laten) maken en delen.

Kunstlink is onderdeel van Stichting de Kubus in Lelystad.

Kunstlink Flevoland