Onbegrensde Zaken | Theater De Maaspoort
De Maaspoort is een veelomvattend theater met een grote passie voor het brengen van inspiratie en ontmoeting, aan de Maas in Venlo.
De Maaspoort, veelomvattend, theater, inspiratie, ontmoeting, Maas, Venlo, theaterzalen, restaurants, vergaderzalen, theaterhotel, multi-recreatie-organisatie, Limburg, theatermakers, grootstedelijke programmering, voorstellingen, concerten, evenementen, gastvrij,, artiesten, musici, makers
24684
page-template-default,page,page-id-24684,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

De Maaspoort ligt, zoals de naam al suggereert, pal aan de Maas, in het hart van Venlo. Het is een veelomvattend theater met een grote passie voor het brengen van inspiratie en ontmoeting.

De Maaspoort beschikt over maar liefst drie theaterzalen, maar is veel meer dan alleen een theater. In het pand bevinden zich tevens twee fantastische restaurants en er zijn meerdere vergaderzalen. Ook is er een Theaterhotel in huis, wat De Maaspoort tot een gewaardeerde multi-recreatie-organisatie maakt, met een regionale functie in Noord- en Midden- Limburg en een landelijke uitstraling. Dit bereik, het uitgebreide netwerk en de faciliteiten geven theatermakers ook letterlijk de ruimte.

De Maaspoort heeft de ambitie een sterke, diverse en grootstedelijke programmering van voorstellingen, concerten en evenementen neer te zetten. Het theater wil een gastvrij huis zijn voor artiesten, musici, makers en de omgeving.

www.maaspoort.nl