Onbegrensde Zaken | Muziek bij de Buren
22244
page-template-default,page,page-id-22244,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Nederland. Op zondagmiddag 8 december 2019 veranderen huiskamers in verschillende steden in intieme podia en kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten. De optredens zijn allemaal gratis te bezoeken.

Naast het feit dat tijdens Muziek bij de Buren bezoekers en muzikanten elkaar ontmoeten, maakt het publiek ook kennis met de stad en haar gastvrije bewoners. In verschillende huiskamers door de hele stad kan geluisterd worden naar uiteenlopende muziekgenres; van jazz tot klassiek, van singer-songwriter tot elektronische beats.

Muziek bij de Buren is door de jaren heen flink gegroeid. Op 10 december 2018 openden maar liefst 630 huiskamers in 14 steden hun deuren. Jonge talenten en ervaren artiesten verzorgden samen 1890 optredens. In alle steden was de opkomst boven verwachting, meer dan 30.000 Nederlanders ontmoetten deze dag muzikaal talent én elkaar. In 2018 deden er 15 steden mee en in 2019 wil het festival nog meer steden aan doen. Muziek bij de Buren is daarmee nu al één van de grootste muziekfestivals van Nederland.

www.muziekbijdeburen.nl