Onbegrensde Zaken | Noor Bongers
20926
page-template-default,page,page-id-20926,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Noor Bongers

Trainer

Noor Bongers is gespecialiseerd in veranderingstrajecten. Zowel heel persoonlijk als voor grote ondernemingen, maakt zij ruimte waarin mensen hun hartenwens kunnen vormgeven. Met pure schoonheid als gevolg.  Zelf zegt ze hierover:“I hold the space while you are exploring.” Dat geeft mensen het lef en de veiligheid voor een diepgaande transformatie.

 

De combinatie van energetisch werken en strategische consultancy is uniek. Noor is een voorhoedespeler, een ‘souldoctor’ en een ‘changemaker’. Ze wordt door mensen ervaren als bijzonder, maar ook een beetje spannend.  En dat werkt wel. Noor werkt per programma samen met bijzondere professionals. Ook komt zij graag op uitnodiging een programma verzorgen.

 

Noor ontwikkelde Nieuwe Oude Dag (voor PGGM), Bank van Waarde (samen met de Rabobank) en Great Place to Live (hier.greatplacetolive.nl) een netwerk van voorhoedespelers in Nederland. Daarnaast geeft zij persoonlijk leiderschapscursussen onder de naam Powerplay.

 

Voor Onbegrensde Zaken faciliteert zij 3 StrategieSessies en Powerplay en samen met Carla Leurs verzorgt zij een training over De coöperatie als lerende omgeving.

www