Onbegrensde Zaken | Nu
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nu

De projecten waar we op dit moment aan werken én de organisaties waar we regelmatig voor werken, vind je hieronder. Zoek je ook hulp bij je subsidieaanvragen? Of juist bij de afrekening van aanvragen? Wil je graag je omzet vergroten en meedoen met een aanbestedingstraject? Wij helpen je graag!

Atlas Electronic

Atlas Electronic

Gestart als een intiem festival, is Atlas Electronic Music, Arts & Culture Festival uitgegroeid tot een internationaal platform dat muziek, kunst en cultuur van over de hele wereld met elkaar wil verbinden. Atlas Electronic organiseert o.a. het gelijknamige festival in Marrakech.

Lees meer

Badhuistheater

Badhuistheater

Mike’s Badhuistheater is de culturele thuisbasis voor podiumkunsten in Amsterdam Oost én de thuisbasis van vele bewoners uit Oost. Het Badhuistheater is gevestigd in een voormalig monumentaal Badhuis aan het Boerhaaveplein.

Lees meer

Big Rivers

Big Rivers

Het Big Rivers festival is een gratis toegankelijk festival dat jaarlijks plaatsvindt in het centrum van Dordrecht. Big Rivers werd opgericht in 1998 en bestaat uit een driedaags muziekfestival en verschillende andere projecten met vele podia door de hele stad.

Lees meer

Carla Regina

Carla Regina

Carla Regina is zangeres, pianiste en een bijzonder muzikale actrice. Ze is zanglerares, maar ze is eerst en vooral operazangeres en maker van artistiek hoogwaardig muziektheater. ‘Naked’ is haar eerste Nederlandstalige voorstelling.

Lees meer

Circus Circulair

Circus Circulair

Circus Circulair wordt een rijdende groene karavaan annex theater annex lab, voor kinderen. Het is een combinatie van een voorstelling en interactief experiment, met een onderliggend educatief pakket. Circus Circulair is een project van Hart op Groen.

Lees meer

Criminal Minded

Criminal Minded

Het programma Criminal Minded wil op een betekenisvolle manier werken aan een meer kansrijke toekomst voor jongeren die in en om detentie blijven steken. De organisatie maakt gebruik van artistieke en creatieve middelen om de jongeren te inspireren.

Lees meer

Cultuurkoepel Heiloo

Cultuurkoepel Heiloo

De meeste mensen in de regio herkennen hem al van ver, het hoge groene kruis dat als een baken boven Heiloo uittorent. Sinds 2014 is de Cultuurkoepel Heiloo een multifunctioneel theater waar een programma plaatsvindt dat loopt van theater tot beeldende kunst.

Lees meer

Dordt in Cello

Dordt in Cello

‘Dordt in Cello’ is een tweejaarlijks festival waarbinnen de cello centraal staat. Vele muzieksoorten komen aan bod zoals Barok, romantiek, wereldmuziek, experimenten, pop en jazz. Het festivalprogramma bestaat uit bijzondere concerten en educatie.

Lees meer

Drift om te Dansen

Drift om te Dansen

DRIFT organiseert dance-concepten met een culturele invalshoek waarbij muziek, kunst en cultuur verbonden wordt aan een breed publiek. Het zwaartepunt ligt op het programmeren van een breed scala aan actuele elektronische muziekstijlen.

Lees meer

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine wil zoveel mogelijk mensen laten zien hoe creatief, gevarieerd en seizoensgebonden de Nederlandse keuken is. Dutch Cuisine hecht er veel waarde aan om goed te zijn voor mens, dier en milieu via eerlijke en veelzijdige gerechten.

Lees meer

Gitaarfestival Enkhuizen

Gitaarfestival Enkhuizen

Sinds 2011 vindt jaarlijks het Gitaarfestival Enkhuizen plaats in het Zuiderzeemuseum. Een dag lang speelt de gitaar de hoofdrol in verschillende muziekstijlen zoals tango, flamenco, klassiek repertoire, jazz, singer-songwriters, fingerstyle, hot club en blues.

Lees meer

De Infobalie

De Infobalie

‘Freaky Vaudevile: Verrukkelijk Verval’ is een zinnenprikkelend project over ouderdom en haar gebreken, gebreken die veroorzaakt zijn door te leven. Een spannend project voor professionele en amateurartiesten en voor een breed publiek.

Lees meer

Jan Koen Lomans - Studio JKL

Jan Koen Lomans - Studio JKL

Jan Koen Lomans vormt zijn Studio JKL om tot een interdisciplinaire studio, waarin hij samenwerkt met ambachtslieden, kunstenaars, designers, techneuten en wetenschappers. Dit leidt tot bijzondere kunstwerken en installaties.

Lees meer

Kunstmakers

Kunstmakers

Stichting Kunstmakers is opgericht om culturele initiatieven in de breedste zin van het woord mogelijk te maken. De stichting is gevestigd in Dordrecht en organiseert onder andere Dordt in Cello. Ook was ze initiatiefnemer van Folkfestival ‘It’s a Beautiful Day’.

Lees meer

Lotus.nu

Lotus.nu

Lotus.nu wil de tweede- en derde generatie oorlogsslachtoffers helpen bij het verwerken van hun trauma’s. Daarom heeft Lotus.nu een project ontwikkeld met de titel ‘Vrij Bezet’. Het bestaat uit vier fasen die tussen 2018 en 2022 plaatsvinden.

Lees meer

Metaal Kathedraal

Metaal Kathedraal

Van kerk, naar metaalfabriek, tot een onafhankelijk cultureel initiatief. Kunstenaars hebben in zeven jaar tijd een monumentaal pand tot leven gebracht als een biotoop van wereldverbeteraars. Metaal Kathedraal is een proeftuin voor innovatie.

Lees meer

Muziek bij de Buren

Muziek bij de Buren

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Nederland. Op zondagmiddag 8 december 2019 veranderen huiskamers in verschillende steden in intieme podia en kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten.
Lees meer

Natuurspeeltuin

Natuurspeeltuin

Stichting Natuurspeeltuin Amsterdam Noord is opgericht om in samenwerking met Stadslandbouwproject Noordoogst, een natuurspeeltuin te realiseren. Dit wordt een spannende speelplek met zoveel mogelijk natuurlijke elementen.

Lees meer

Noordoogst

Noordoogst

Noordoogst is een stadslandbouwproject in Amsterdam. Er zijn ondernemers met voedsel bezig, niet alleen door op een ecologisch verantwoorde manier voedsel te produceren, maar ook om mensen te inspireren bewust met eten om te gaan.

Lees meer

De Oostkust

De Oostkust

De Oostkust initieert en organiseert evenementen, festivals, theatervoorstellingen en manifestaties van allerlei aard. Groot of klein, binnen of buiten. Ambivalent van natuur, interdisciplinair, beeldende kunst, film, theater, dans, alles kan.

Lees meer

Popcentrale

Popcentrale

De Popcentrale ondersteunt de actieve beoefening van popmuziek in Dordrecht e.o. en beschikt over een aantal goed ingerichte oefenruimtes. Op het podium van de Popcentrale, de Talent Stage, krijgt lokaal en regionaal talent de kans zich te presenteren.

Lees meer

Refkele Fotografie

Refkele Fotografie

Refkele Steemers maakt portretten, mode, kunst- en lifestyle fotografie. Het lijnenspel intrigeert haar en ze houdt van abstract werk. Refkele bedenkt bijzonder exposities en krijgt steun van Onbegrensde Zaken in het zoeken naar subsidies voor deze projecten.

Lees meer

Sprookjesfestival

Sprookjesfestival

Op het Sprookjesfestival is de verbeelding aan de macht. Kom dromen, kom je vermaken in vreemde situaties en vergaap je aan tomeloze toverkrachten. Het Sprookjesfestival vindt jaarlijks plaats in de herfstvakantie in Arnhem.

Lees meer

Symphonie Atlantique

Symphonie Atlantique

Symphonie Atlantique is een kleurrijk en temperamentvol nieuw ensemble dat interpretaties vertolkt van het klassieke en romantische repertoire. Het ensemble, dat zonder dirigent speelt, wordt geleid door de Amerikaanse violiste Rebecca Huber.

Lees meer

TheaterAvenue

TheaterAvenue

De TheaterAvenue is een zomers, zinnenprikkelend en inspirerend theaterfestival voor jong en oud, voor vrienden en familie in het mooiste park van de stad. Zowel in Arnhem als in Nijmegen is het park is het podium, de hemel het dak en de bomen de coulissen.
Lees meer

Theater Koningshof

Theater Koningshof

Theater Koningshof in Maassluis vormt samen met de partners die in het pand zitten het Bruisend Huis Maassluis. Gezamenlijk vormen zij de Co-Creatieraad en ontwikkelen ze bijzondere kunst- en cultuurprojecten voor de inwoners van Maassluis.
Lees meer

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding vertelt verhalen door middel van mobiele apps, zogenaamde audiotours, location based games en augmented reality. De verhalen kunnen fictief zijn, of juist non-fictief. De verhalen worden ondersteund door filmpjes, muziek, geluidsopnamen en foto’s.

Lees meer

Urban Reports

Urban Reports

Urban Reports is een internationaal collectief documentairefotografen die fotografie gebruiken als middel tot het vertellen van verhalen. Ze doen in hun werk verslag van stedelijke ontwikkelingen, architectuur en landschap in een internationaal perspectief.

Lees meer

Willibrordus Draait Door

Willibrordus Draait Door

Willibrordus Draait Door’ vindt plaats in september 2019 op Landgoed Willibrordus in Heiloo. WDD is voeding voor de geest op een prachtige monumentale locatie waar in het verleden psychiatrische patiënten woonden en werden verzorgd.

Lees meer

Youth Ambassadors

Youth Ambassadors

Stichting Youth Ambassadors (SYA) is een maatschappelijke en dienstverlenende organisatie met als  doel het geven van coaching en trainingen aan jongeren die minder kansen hebben gehad in het leven. SYA gebruikt muziek als methode.

Lees meer