Onbegrensde Zaken | Nu
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nu

De projecten waar we op dit moment aan werken én de organisaties waar we regelmatig voor werken, vind je hieronder. Zoek je ook hulp bij je subsidieaanvragen? Of juist bij de afrekening van aanvragen? Wil je graag je omzet vergroten en meedoen met een aanbestedingstraject? Wij helpen je graag!

Antonius Gemeenschap

Antonius Gemeenschap

De Antonius Gemeenschap zet zich in verschillende projecten in voor de kwetsbare mens in Haarlem en omstreken. Zij werkt hier voor samen met kerken, organisaties, bedrijven en vrijwilligers.

Lees meer

Badhuistheater

Badhuistheater

Mike’s Badhuistheater is de culturele thuisbasis voor podiumkunsten in Amsterdam Oost én de thuisbasis van vele bewoners uit Oost. Het Badhuistheater is gevestigd in een voormalig monumentaal Badhuis aan het Boerhaaveplein.

Lees meer

BOKS Jongerencultuurhuis

BOKS Jongerencultuurhuis

De BOKS creëert plekken midden in de wijken van Utrecht waar jongeren hun creatieve talenten leren ontdekken, ontwikkelen en presenteren.
Cultuurhuizen met workshops, coaching en faciliteiten voor jonge makers.

Lees meer

Carla Regina

Carla Regina

Carla Regina is niet alleen (opera)zangeres, zanglerares, pianiste en muzikale actrice. Ze is ook maker van artistiek hoog­waardig muziektheater. ‘Naked’ is haar eerste Nederlandstalige voorstelling. Er wordt gewerkt aan de financiering van een tournee.
Lees meer
Charge

Charge

Charge is een popfestival dat je van de voeten blaast.
Met acts uit de stevigere muziekgenres – denk aan gitaarrock, postpunk en noise – opent poppodium Bibelot het nieuwe podiumseizoen in Dordrecht.

Lees meer

Circus Circulair

Circus Circulair

Circus Circulair is een educatief project in een speelse en interactieve vorm van Hart op Groen.
Een groene karavaan annex theater annex laboratorium rijdt langs scholen om kinderen in contact te brengen met circulair denken en te laten ervaren wat circulair handelen is.
Lees meer

Criminal Minded

Criminal Minded

Stichting Criminal Minded  werkt op een betekenisvolle manier aan een meer kansrijke toekomst voor jongeren en (jong)volwassenen die in en om detentie blijven steken.
De organisatie maakt gebruik van artistieke en creatieve middelen om de jongeren te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Crealisatie Coöperatie

Crealisatie Coöperatie

De Crealisatie Coöperatie realiseert en faciliteert betaalbare studio- en atelierruimtes voor de creatieve, artistieke en culturele sector in en rondom Amsterdam. Een actueel project is De Hoop in Zaandam, een oude kartonfabriek getransformeerd tot werkplaatsen en ateliers.

Lees meer

Da Bounce

Da Bounce

Da Bounce Urban Culture Festival wordt het eerste meerdaagse festival voor de hele urban cultuur. Een festival waar de ware spirit van de urban lifestyle beleefd kan worden én dat bijdraagt aan de professionalisering van urban cultuur en kunst.
Lees meer

Danilo Art

Danilo Art

Danilo is beeldend kunstenaar en werkt als docent beeldende kunst en CKV (culturele en kunstzinnige vorming). Binnen en buiten het onderwijs brengt hij mensen in contact met kunst en laat hij zien hoe kunst het leven kan verrijken. Zijn meest recente project is Hallo Buren!

Lees meer

De Andersons

De Andersons

De Andersons is een Zweeds / Nederlands muziektheater­gezel­schap, waarvan de kern bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart. De afgelopen seizoenen stonden ze met hun theaterconcert Hier Dooft Niets in 130 theaters en op bijzondere locaties.

Lees meer

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine wil zoveel mogelijk mensen laten zien hoe creatief, gevarieerd en seizoensgebonden de Nederlandse keuken is. Dutch Cuisine hecht er veel waarde aan om goed te zijn voor mens, dier en milieu via eerlijke en veelzijdige gerechten.

Lees meer

De Lokatie

De Lokatie

Kringloop De Lokatie heeft duurzaamheid en gemeenschapszin beide hoog in het vaandel staan. De Lokatie zorgt voor het hergebruik van goederen én creëert sociale werkplekken. In het kader van deze inzet, staat er nu een nieuw initiatief op stapel.

Lees meer

Gitaarfestival Enkhuizen

Gitaarfestival Enkhuizen

Sinds 2011 vindt jaarlijks het Gitaarfestival Enkhuizen plaats in het Zuiderzeemuseum. Een dag lang speelt de gitaar de hoofdrol in verschillende muziekstijlen zoals tango, flamenco, klassiek repertoire, jazz, singer-songwriters, fingerstyle, hot club en blues.

Lees meer

Gelders Productiehuis

Gelders Productiehuis

Het Gelders Productiehuis zet zich in om verschillende doelgroepen – vooral kinderen en jongeren – actief kennis te laten maken met podiumkunsten door samen toegankelijk en laagdrempelig theater te maken.

Lees meer

Jazz Night Express

Jazz Night Express

Jazz Night Express is een unieke combinatie tussen de nachttrein en jazz. Met een treinreis vol live muziek van gerenommeerde musici en opkomend talent, DJ’s en een 3-gangen Jazzdiner reis je niet alleen duurzaam, maar begint het feest al bij vertrek.

Lees meer

LUX

LUX

LUX is een onafhankelijk en vrijzinnig podium in Nijmegen voor nieuwe ontwikkelingen in kunst, cultuur en media. LUX programmeert film, debat, theater, dans en muziek en is initiatiefnemer van de Filmhub Gld. LUX is het grootste arthouse van Europa.

Lees meer

Nina Valkhoff

Nina Valkhoff

Nina Valkhoff is een Rotterdamse tekenaar en muralist: ze maakt muurschilderingen op hele grote muren. Naast opvallende werken in haar eigen stad, heeft ze ook elders talloze kunstwerken gemaakt, o.a. in Buenos Aires, Lissabon en Mexico Stad.

Lees meer

Onbeperkt Genieten

Onbeperkt Genieten

Stichting Onbeperkt Genieten streeft ernaar de cultuursector toegankelijk te maken voor mensen met een lage tolerantie voor prikkels en onzichtbare beperkingen.
Met trainingen en advies helpt de stichting culturele instellingen bij het realiseren van een prikkelarm aanbod.

Lees meer

Refkele Fotografie

Refkele Fotografie

Refkele Steemers maakt portretten, mode, kunst- en lifestyle fotografie. Het lijnenspel intrigeert haar en ze houdt van abstract werk. Refkele bedenkt bijzonder exposities en krijgt steun van Onbegrensde Zaken in het zoeken naar subsidies voor deze projecten.

Lees meer

Ruimtekoers Festival

Ruimtekoers Festival

Ruimtekoers is hét stedelijk en cultureel onderzoek naar nieuwe vormen van samenleven.
Ruimtekoers ontwikkelt samen met burgers en kunstenaars positieve toekomstbeelden en deelt deze in een vrij toegankelijk kunst- en cultuurfestival.

Lees meer

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem is een tweejaarlijks stripfestival in het centrum van Haarlem. Het festival bestaat uit een groot aantal  tentoonstellingen, beurzen, lezingen, concerten, film- en theatervoorstellingen, muzikale optredens en kinderactiviteiten.

Lees meer

Studio JKL - Jan Koen Lomans

Studio JKL - Jan Koen Lomans

Jan Koen Lomans vormt zijn Studio JKL om tot een interdisciplinaire studio, waarin hij samenwerkt met ambachtslieden, kunstenaars, designers, techneuten en wetenschappers. Dit leidt tot bijzondere kunstwerken en installaties.

Lees meer

Symphonie Atlantique

Symphonie Atlantique

Symphonie Atlantique is een kleurrijk en temperamentvol nieuw ensemble dat interpretaties vertolkt van het klassieke en romantische repertoire. Het ensemble, dat zonder dirigent speelt, wordt geleid door de Amerikaanse violiste Rebecca Huber.

Lees meer

Theater Koningshof

Theater Koningshof

Theater Koningshof in Maassluis trekt samen op met een aantal culturele partners in de Co-Creatieraad. Gezamenlijk ontwikkelen ze bijzondere kunst- en cultuurprojecten voor de inwoners van Maassluis en geven ze vorm aan het Bruisend Huis Maassluis.
Lees meer

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding vertelt verhalen door middel van mobiele apps, zogenaamde audiotours, location based games en augmented reality. De verhalen kunnen fictief of realistisch zijn. De verhalen worden ondersteund door filmpjes, muziek, geluidsopnamen en foto’s.

Lees meer

Voetjes van de Vloer!

Voetjes van de Vloer!

Voetjes van de Vloer! biedt kwalitatief hoogstaand muzikaal vermaak aan bewoners van woonzorgcentra. Het levert hiermee een bijdrage aan het welzijn van kwetsbare ouderen. Want voor ouderen heeft muziek een grote therapeutische waarde.

Lees meer

Women Connected

Women Connected

Women Connected is het grootste podiumkunsten netwerk en theatergezelschap voor vrouwen in Rotterdam. Vrouwen krijgen hier de mogelijkheid om boven zichzelf uit te stijgen en andere vrouwen te inspireren en motiveren met hun eigen verhalen in betekenisvolle voorstellingen.