Onbegrensde Zaken | Recent
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Recent

De projecten waar we op dit moment aan werken én de organisaties waar we regelmatig voor werken, vind je hieronder. Zoek je ook hulp bij je subsidieaanvragen? Of juist bij de afrekening van aanvragen? Wil je graag je omzet vergroten en meedoen met een aanbestedingstraject? Wij helpen je graag!

Antonius

Antonius

De Antonius Gemeenschap zet zich in verschillende projecten in voor de kwetsbare mens in Haarlem en omstreken. Zij werkt hier voor samen met kerken, organisaties, bedrijven en vrijwilligers.

Lees meer

Badhuistheater

Badhuistheater

Mike’s Badhuistheater is de culturele thuisbasis voor podiumkunsten in Amsterdam Oost én de thuisbasis van vele bewoners uit Oost. Het Badhuistheater is gevestigd in een voormalig monumentaal Badhuis aan het Boerhaaveplein.

Lees meer

Bibelot

Bibelot

Bibelot is het oudste poppodium van Nederland. Met een brede programmering van popconcerten, festivals en dansfeesten is Bibelot hét podium voor popmuziek voor Dordrecht en Zuidwest-Nederland.

Lees meer

BOKS

BOKS

BOKS Jongerencultuurhuis creëert cultuurhuizen met workshops, coaching en faciliteiten voor jonge makers in Utrecht. In hun eigen wijk  ontdekken, ontwikkelen en presenteren zij hun creatieve talenten.

Lees meer

Brand New Guys Lab

Brand New Guys Lab

Brand New Guys Lab (BNGL) is een creatieve digitale onderneming die nieuwe technologie inzet in dienst van cultuur en van lokaal welzijnswerk.
BNGL richt zich daarbij voornamelijk op jongeren.

Lees meer

Café Bosch

Café Bosch

Café Bosch is veel meer dan een café alleen. In deze fijne groene oase in de stad kun je ook lekker vegetarisch eten én een goede portie gevarieerde cultuur happen. De gemoderniseerde podiumzaal biedt een brede culturele agenda: van spoken word tot dance, van kleinkunst tot jamsessies.

Lees meer

Carla Regina

Carla Regina

Carla Regina is niet alleen (opera)zangeres, zanglerares, pianiste en muzikale actrice. Ze is ook maker van artistiek hoog­waardig muziektheater. ‘Naked’ is haar eerste Nederlandstalige voorstelling. Er wordt gewerkt aan de financiering van een tournee.
Lees meer
Circus Circulair

Circus Circulair

Circus Circulair is een educatief project in een speelse en interactieve vorm van Hart op Groen.
Een groene karavaan annex theater annex laboratorium rijdt langs scholen om kinderen in contact te brengen met circulair denken en circulair handelen te laten ervaren.

Lees meer

Coup Cura

Coup Cura

In locatie voorstellingen, maar ook in workshops of in documentaires vraagt Coup Cura aandacht voor mensen die anders niet gehoord worden. Coup Cura maakt dus theater, maar doet meer. Het theatercollectief zet theatrale middelen in om urgente sociale thema’s  aan de orde te stellen.

Lees meer

Covar

Covar

COVAR maakt theatrale portretten over urgente maatschappelijke vraagstukken voor en door jongeren. Muziek, literatuur, installatiekunst en performance zijn de vaste ingrediënten voor onthutsende, multidisciplinaire en inhoudelijk snijdende voorstellingen..

Lees meer

Crealisatie Coöperatie

Crealisatie Coöperatie

De Crealisatie Coöperatie realiseert en faciliteert betaalbare studio- en atelierruimtes voor de creatieve, artistieke en culturele sector in en rondom Amsterdam. Een actueel project is De Hoop in Zaandam, een oude kartonfabriek getransformeerd tot werkplaatsen en ateliers.

Lees meer

Criminal Minded

Criminal Minded

Stichting Criminal Minded werkt op een betekenisvolle manier aan een meer kansrijke toekomst voor jongeren en (jong)volwassenen die in en om detentie blijven steken.
De organisatie maakt gebruik van artistieke en creatieve middelen om de jongeren te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Da Bounce

Da Bounce

Da Bounce Urban Culture Festival wordt het eerste meerdaagse festival voor de hele urban cultuur. Een festival waar de ware spirit van de urban lifestyle beleefd kan worden én dat bijdraagt aan de professionalisering van urban cultuur en kunst.
Lees meer

Danilo Art

Danilo Art

Danilo is beeldend kunstenaar en werkt als docent beeldende kunst en CKV (culturele en kunstzinnige vorming). Binnen en buiten het onderwijs brengt hij mensen in contact met kunst en laat hij zien hoe kunst het leven kan verrijken. Zijn meest recente project is Hallo Buren!

Lees meer

De Andersons

De Andersons

De Andersons is een Zweeds / Nederlands muziektheater­gezel­schap, waarvan de kern bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart. De afgelopen seizoenen stonden ze met hun theaterconcert Hier Dooft Niets in 130 theaters en op bijzondere locaties.

Lees meer

De Lokatie

De Lokatie

Kringloop De Lokatie heeft duurzaamheid en gemeenschapszin beide hoog in het vaandel staan. De Lokatie zorgt voor het hergebruik van goederen én creëert sociale werkplekken. In het kader van deze inzet, staat er nu een nieuw initiatief op stapel.

Lees meer

DocsOnline

DocsOnline

DocsOnline is een online platform met een toonaangevende documentaire collectie, waar meer dan 300 recente en klassieke kwaliteitsdocumentaires tegen betaling bekeken worden.

Lees meer

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine wil zoveel mogelijk mensen laten zien hoe creatief, gevarieerd en seizoensgebonden de Nederlandse keuken is. Dutch Cuisine hecht er veel waarde aan om goed te zijn voor mens, dier en milieu via eerlijke en veelzijdige gerechten.

Lees meer

Eigen Werk Theaterteam

Eigen Werk Theaterteam

Eigen Werk Theaterteam maakt sociaal bewogen theater voor de hele familie.  Met nieuwsgierigheid en een liefdevolle blik maken ze stevige onderwerpen voor jong en oud invoelbaar .

Lees meer

Fleck

Fleck

Fleck is een expertisecentrum voor cultuureducatie in Flevoland, dat scholen helpt hun cultuuronderwijs te verbeteren en bestaand aanbod voor scholen te innoveren.

Lees meer

Gitaarfestival Enkhuizen

Gitaarfestival Enkhuizen

Sinds 2011 vindt jaarlijks het Gitaarfestival Enkhuizen plaats in het Zuiderzeemuseum. Een dag lang speelt de gitaar de hoofdrol in verschillende muziekstijlen zoals tango, flamenco, klassiek repertoire, jazz, singer-songwriters, fingerstyle, hot club en blues.

Lees meer

Gelders Productiehuis

Gelders Productiehuis

Het Gelders Productiehuis zet zich in om verschillende doelgroepen – vooral kinderen en jongeren – actief kennis te laten maken met podiumkunsten door samen toegankelijk en laagdrempelig theater te maken.

Lees meer

Jazz Night Express

Jazz Night Express

Jazz Night Express is een unieke combinatie tussen de nachttrein en jazz. Met een treinreis vol live muziek van gerenommeerde musici en opkomend talent, DJ’s en een 3-gangen Jazzdiner reis je niet alleen duurzaam, maar begint het feest al bij vertrek.

Lees meer

Kunst & Cultuur Brielle

Kunst & Cultuur Brielle

Het culturele leven van Brielle wordt in grote mate aangestuurd door de Stichting Kunst en Cultuur Brielle, een stichting die het aanbod van cultuur nadrukkelijk combineert met maatschappelijk belang en een educatieve inzet.

Lees meer

Kunstgebouw

Kunstgebouw

Het kunstgebouw zet zich in voor cultuuronderwijs en cultuurparticipatie in Zuid-Holland. Het laat zien wat er allemaal al is en stimuleert nieuwe initiatieven en projecten.

Lees meer

Kunstlink Flevoland

Kunstlink Flevoland

Kunstlink werkt in opdracht van de provincie Flevoland en heeft als opdracht om ‘kunstmakend’ Flevoland op allerlei manieren met advies, kennis, netwerken en (bovenlokale) innovatie te versterken en onderlinge samenwerking te stimuleren. .

Lees meer

LUX

LUX

LUX is een onafhankelijk en vrijzinnig podium in Nijmegen voor nieuwe ontwikkelingen in kunst, cultuur en media. LUX programmeert film, debat, theater, dans en muziek en is initiatiefnemer van de Filmhub Gld. LUX is het grootste arthouse van Europa.

Lees meer

Muziek voor de Zorg

Muziek voor de Zorg

Muziek voor de zorg verzorgt zo’n tweehonderd aansprekende en professioneel uitgevoerde muzikale optredens per jaar in diverse zorginstellingen . De programma’s en uitvoeringen worden speciaal samengesteld voor ouderen met dementie.

Lees meer

Muziektheater De Plaats

Muziektheater De Plaats

Opvallende locaties die vragen om een verhaal, professionele theatermakers die samenwerken met plaatselijke amateurkoren, interculturele choreografieën en verrassende muziek, het zijn elementen van de voorstellingen die De Plaats al meer dan twintig jaar maakt.

Lees meer

Nina Valkhoff

Nina Valkhoff

Nina Valkhoff is een Rotterdamse tekenaar en muralist: ze maakt muurschilderingen op hele grote muren. Naast opvallende werken in haar eigen stad, heeft ze ook elders talloze kunstwerken gemaakt, o.a. in Buenos Aires, Lissabon en Mexico Stad.

Lees meer

Olympia Circus

Olympia Circus

Het Olympia Circus tilt kinderen uit het Amsterdamse Nieuw-West letterlijk en figuurlijk op. Kinderen lopen op stelten en vliegen hier door de lucht. Ze worden hier ‘ver-licht’.
Stimulering van beweging en integratie gaan hand in hand.

Lees meer

Onbeperkt Genieten

Onbeperkt Genieten

Stichting Onbeperkt Genieten streeft naar een toegankelijke cultuursector, óók voor mensen met een lage tolerantie voor prikkels en onzichtbare beperkingen. Hun trainingen en advies helpen culturele instellingen een prikkelarm aanbod te realiseren.

Lees meer

Ouderpeilpunt

Ouderpeilpunt

Ouderpeilpunt is een online vraagbaak, wegwijzer en ontmoetingsplaats voor ouders met een kind met gedragsproblemen of stoornis. Vaak weten ouders heel goed wat het beste is voor hun kind, maar hebben ze geen idee hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen.

Lees meer

Stichting Jy Doet

Stichting Jy Doet

Praktische hulp voor mensen met een minimuminkomen is veelal gecentreerd in de steden die onbereikbaar zijn als je op het platteland woont en geen geld hebt voor een buskaartje. Stichting JY doet rijdt daarom met een POP-UP kledingtruck naar de mensen toe.

Lees meer

Refkele Fotografie

Refkele Fotografie

Refkele Steemers maakt portretten, mode, kunst- en lifestyle fotografie. Het lijnenspel intrigeert haar en ze houdt van abstract werk. Refkele bedenkt bijzonder exposities en krijgt steun van Onbegrensde Zaken in het zoeken naar subsidies voor deze projecten.

Lees meer

Riboet Verhalenkunst

Riboet Verhalenkunst

Riboet Verhalenkunst brengt leven in musea en erfgoedinstellingen. Daartoe haalt Riboet verhalen op bij mensen, legt deze verhalen vast, bewaart ze voor anderen, deelt ze en geeft ze in de vorm van een lied of andere kunstuiting een nieuw leven.

Lees meer

Ruimtekoers Festival

Ruimtekoers Festival

Ruimtekoers is hét stedelijk en cultureel onderzoek naar nieuwe vormen van samenleven.
Ruimtekoers ontwikkelt samen met burgers en kunstenaars positieve toekomstbeelden en deelt deze in een vrij toegankelijk kunst- en cultuurfestival.

Lees meer

Schaffelaartheater Barneveld

Schaffelaartheater Barneveld

Het Schaffelaartheater Barnevelds is sinds 2009 hèt theater in het hart van de Gelderse Vallei. Het voorziet Barneveld, de omliggende dorpen en de buitenwijken van Amersfoort, Leusden, Ede en Veenendaal van een breed theater-, muziek- en filmaanbod.

Lees meer

Stichting Historische Werf

Stichting Historische Werf

Stichting Historische Werf Edam maakt zich hard voor het voortbestaan van de historische scheepswerf Groot en voor het behoud van scheepsambachten voor de volgende generaties.

Lees meer

Stichting TommyTomato

Stichting TommyTomato

Stichting TommyTomato maakt het mogelijk dat alle kinderen een gezonde TommyTomato schoollunch kunnen gebruiken door ouders bij te staan die de lunch niet zelf kunnen betalen.

Lees meer

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem is een tweejaarlijks stripfestival in het centrum van Haarlem. Het festival bestaat uit een groot aantal  tentoonstellingen, beurzen, lezingen, concerten, film- en theatervoorstellingen, muzikale optredens en kinderactiviteiten.

Lees meer

Studio JKL - Jan Koen Lomans

Studio JKL - Jan Koen Lomans

Jan Koen Lomans vormt zijn Studio JKL om tot een interdisciplinaire studio, waarin hij samenwerkt met ambachtslieden, kunstenaars, designers, techneuten en wetenschappers. Dit leidt tot bijzondere kunstwerken en installaties.

Lees meer

Theater Koningshof

Theater Koningshof

Theater Koningshof in Maassluis trekt samen op met een aantal culturele partners in de Co-Creatieraad. Gezamenlijk ontwikkelen ze bijzondere kunst- en cultuurprojecten voor de inwoners van Maassluis en geven ze vorm aan het Bruisend Huis Maassluis.
Lees meer

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding vertelt verhalen door middel van mobiele apps, zogenaamde audiotours, location based games en augmented reality. De verhalen kunnen fictief of realistisch zijn. De verhalen worden ondersteund door filmpjes, muziek, geluidsopnamen en foto’s.

Lees meer

VR Days Europe

VR Days Europe

VR Days Europe organiseert jaarlijks de Immersive Tech Week om de internationale tech community te verenigen, creatieve geesten te inspireren en de Europese industrie te stimuleren.

Lees meer

Verborgen Stad

Verborgen Stad

Stichting Verborgen Stad wil met gebruik van de nieuwste (digitale) technieken stadsgeschiedenis, erfgoed en cultuur toegankelijk maken voor een breed publiek. De stichting ontwikkelt hiervoor zogenaamde 5D-projecten.

Lees meer

Weelde/De Geheime Tuin

Weelde/De Geheime Tuin

Weelde is een creatieve vrijplaats in een spannend stukje Rotterdam, het MH4 gebied. Het biedt ruimte voor onorthodoxe culturele activiteiten. Samen met Stichting De Geheime Tuin creëert Weelde programma’s voor creatief experiment en innovatieve kunst.

Lees meer

Wij Zijn Rotterdam

Wij Zijn Rotterdam

Wij Zijn Rotterdam biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gelegenheid een vak te leren. Op  de Bakkerswerkplaats en de Bouwerswerkplaats zijn zij van harte welkom.

Lees meer

Women Connected

Women Connected

Women Connected is het grootste podiumkunsten netwerk en theatergezelschap voor vrouwen in Rotterdam. Vrouwen krijgen hier de mogelijkheid om boven zichzelf uit te stijgen en andere vrouwen te inspireren en motiveren met hun eigen verhalen in betekenisvolle voorstellingen.

Lees meer