Onbegrensde Zaken | Nu
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nu

De projecten waar we op dit moment aan werken én de organisaties waar we regelmatig voor werken, vind je hieronder. Zoek je ook hulp bij je subsidieaanvragen? Of juist bij de afrekening van aanvragen? Wil je graag je omzet vergroten en meedoen met een aanbestedingstraject? Wij helpen je graag!

De Andersons

De Andersons

De Andersons is een Zweeds / Nederlands muziektheater­gezel­schap, waarvan de kern bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart. De afgelopen seizoenen stonden ze met hun theaterconcert Hier Dooft Niets in 130 theaters en op bijzondere locaties.

Lees meer

De Antonius Gemeenschap

De Antonius Gemeenschap

De Antonius Gemeenschap zet zich in verschillende projecten in voor de kwetsbare mens in Haarlem en omstreken. Zij werkt hier voor samen met kerken, organisaties, bedrijven en vrijwilligers.

Lees meer

Art Rocks

Art Rocks

Art Rocks daagt muzikanten uit een nummer te maken dat geïnspireerd is op een kunstwerk of historisch object. De muzikanten maken met hun nummer kans op optredens op zaal in Nederlandse topmusea en bijzondere masterclasses. De finale vindt plaats in Paradiso.

Lees meer

Badhuistheater

Badhuistheater

Mike’s Badhuistheater is de culturele thuisbasis voor podiumkunsten in Amsterdam Oost én de thuisbasis van vele bewoners uit Oost. Het Badhuistheater is gevestigd in een voormalig monumentaal Badhuis aan het Boerhaaveplein.

Lees meer

Brand New Guys Lab

Brand New Guys Lab

Brand New Guys Lab (BNGL) is een creatieve digitale onderneming die nieuwe technologie inzet in dienst van cultuur en van lokaal welzijnswerk.
BNGL richt zich daarbij voornamelijk op jongeren.

Lees meer

Carla Regina

Carla Regina

Carla Regina is niet alleen (opera)zangeres, zanglerares, pianiste en muzikale actrice. Ze is ook maker van artistiek hoog­waardig muziektheater. ‘Naked’ is haar eerste Nederlandstalige voorstelling. Er wordt gewerkt aan de financiering van een tournee.
Lees meer
Charge

Charge

Charge is een popfestival dat je van de voeten blaast.
Met acts uit de stevigere muziekgenres – denk aan gitaarrock, postpunk en noise – opent poppodium Bibelot het nieuwe podiumseizoen in Dordrecht.

Lees meer

Circus Circulair

Circus Circulair

Circus Circulair is een rijdende groene karavaan annex theater annex lab voor kinderen. Het brengt een combinatie van een voorstelling en interactief experiment, met een onderliggend educatief pakket naar basisscholen toe. Circus Circulair is een project van Hart op Groen.
Lees meer

Circus Festival

Circus Festival

Het Circus Festival Breda is een tweedaags festival waar jong en oud kennismaken met circus in haar vele verschijningsvormen.
Op de creatieve hotspot STEK op het Haveneiland en het Belcrum stadsstrand vinden grote en kleine voorstellingen plaats.

Lees meer

Crealisatie Coöperatie

Crealisatie Coöperatie

De Crealisatie Coöperatie is een organisatie die betaalbare studio- en atelierruimtes aanbiedt voor de creatieve, artistieke en culturele sector in en rondom Amsterdam. Een van onze leden is zakelijk directeur bij de organisatie.

Lees meer

Criminal Minded

Criminal Minded

Stichting Criminal Minded  werkt op een betekenisvolle manier aan een meer kansrijke toekomst voor jongeren en (jong)volwassenen die in en om detentie blijven steken.
De organisatie maakt gebruik van artistieke en creatieve middelen om de jongeren te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Cultuurkoepel Heiloo

Cultuurkoepel Heiloo

De Cultuurkoepel Heiloo heeft een belangrijke culturele functie voor de regio. Lokale talenten, jonge makers en koren uit de buurt krijgen hier de kans om in een mooi theater op te treden. Er treden echter ook nationale muziek-en theater gezelschappen op.

Lees meer

Da Bounce

Da Bounce

Da Bounce Urban Culture Festival wordt het eerste meerdaagse festival voor de hele urban cultuur. Een festival waar de ware spirit van de urban lifestyle beleefd kan worden én dat bijdraagt aan de professionalisering van urban cultuur en kunst.
Lees meer

Danilo Art

Danilo Art

Danilo is beeldend kunstenaar en werkt als docent beeldende kunst en CKV (culturele en kunstzinnige vorming). Binnen en buiten het onderwijs brengt hij mensen in contact met kunst en laat hij zien hoe kunst het leven kan verrijken. Zijn meest recente project is Hallo Buren!

Lees meer

Drift om te Dansen

Drift om te Dansen

DRIFT organiseert dance-concepten met een culturele invalshoek waarbij muziek, kunst en cultuur verbonden wordt aan een breed publiek. Het zwaartepunt ligt op het programmeren van een breed scala aan actuele elektronische muziekstijlen.

Lees meer

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine wil zoveel mogelijk mensen laten zien hoe creatief, gevarieerd en seizoensgebonden de Nederlandse keuken is. Dutch Cuisine hecht er veel waarde aan om goed te zijn voor mens, dier en milieu via eerlijke en veelzijdige gerechten.

Lees meer

Gitaarfestival Enkhuizen

Gitaarfestival Enkhuizen

Sinds 2011 vindt jaarlijks het Gitaarfestival Enkhuizen plaats in het Zuiderzeemuseum. Een dag lang speelt de gitaar de hoofdrol in verschillende muziekstijlen zoals tango, flamenco, klassiek repertoire, jazz, singer-songwriters, fingerstyle, hot club en blues.

Lees meer

Gelders Productiehuis

Gelders Productiehuis

Het Gelders Productiehuis zet zich in om verschillende doelgroepen – vooral kinderen en jongeren – actief kennis te laten maken met podiumkunsten door samen toegankelijk en laagdrempelig theater te maken.

Lees meer

Studio JKL - Jan Koen Lomans

Studio JKL - Jan Koen Lomans

Jan Koen Lomans vormt zijn Studio JKL om tot een interdisciplinaire studio, waarin hij samenwerkt met ambachtslieden, kunstenaars, designers, techneuten en wetenschappers. Dit leidt tot bijzondere kunstwerken en installaties.

Lees meer

Jazz Night Express

Jazz Night Express

Jazz Night Express is een unieke combinatie tussen de nachttrein en jazz. Met een treinreis vol live muziek van gerenommeerde musici en opkomend talent, DJ’s en een 3-gangen Jazzdiner reis je niet alleen duurzaam, maar begint het feest al bij vertrek.

Lees meer

LUX

LUX

LUX is een onafhankelijk en vrijzinnig podium in Nijmegen voor nieuwe ontwikkelingen in kunst, cultuur en media. LUX programmeert film, debat, theater, dans en muziek en is initiatiefnemer van de Filmhub Gld. LUX is het grootste arthouse van Europa.

Lees meer

Nina Valkhoff

Nina Valkhoff

Nina Valkhoff is een tekenaar en muralist die – naast werken in haar eigen stad – ook talloze kunstwerken heeft gemaak in het buitenland, zoals in Buenos Aires, Lissabon en Mexico Stad. Nina heeft een voorliefde voor het beschilderen van grote muren.

Lees meer

Refkele Fotografie

Refkele Fotografie

Refkele Steemers maakt portretten, mode, kunst- en lifestyle fotografie. Het lijnenspel intrigeert haar en ze houdt van abstract werk. Refkele bedenkt bijzonder exposities en krijgt steun van Onbegrensde Zaken in het zoeken naar subsidies voor deze projecten.

Lees meer

Ruimtekoers

Ruimtekoers

Ruimtekoers is hét stedelijk en cultureel onderzoek naar nieuwe vormen van samenleven.
Ruimtekoers ontwikkelt samen met burgers en kunstenaars positieve toekomstbeelden en deelt deze in een vrij toegankelijk kunst- en cultuurfestival.

Lees meer

Schaffelaartheater

Schaffelaartheater

Het Schaffelaartheater in Barneveld is sinds 2009 het theater in het hart van de Gelderse Vallei en voorziet Barneveld, de omliggende dorpen en de buitenwijken van Amersfoort, Leusden, Ede en Veenendaal van een breed theater-, muziek- en filmaanbod.

Lees meer

Sprookjesfestival

Sprookjesfestival

Het Sprookjesfestival is het festival van de fantasie, waarbij de verbeelding aan de macht is. Vele kunstdisciplines komen binnen de programmering van het festival aan bod, zoals beeldende kunst, verteltheater, workshops, muziek, dans en toneel.

Lees meer

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem is een tweejaarlijks stripfestival in het centrum van Haarlem. Het festival bestaat uit een groot aantal  tentoonstellingen, beurzen, lezingen, concerten, film- en theatervoorstellingen, muzikale optredens en kinderactiviteiten.

Lees meer

Symphonie Atlantique

Symphonie Atlantique

Symphonie Atlantique is een kleurrijk en temperamentvol nieuw ensemble dat interpretaties vertolkt van het klassieke en romantische repertoire. Het ensemble, dat zonder dirigent speelt, wordt geleid door de Amerikaanse violiste Rebecca Huber.

Lees meer

Theater Koningshof

Theater Koningshof

Theater Koningshof in Maassluis vormt samen met de partners die in het pand zitten het Bruisend Huis Maassluis. Gezamenlijk vormen zij de Co-Creatieraad en ontwikkelen ze bijzondere kunst- en cultuurprojecten voor de inwoners van Maassluis.
Lees meer

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding vertelt verhalen door middel van mobiele apps, zogenaamde audiotours, location based games en augmented reality. De verhalen kunnen fictief zijn, of juist non-fictief. De verhalen worden ondersteund door filmpjes, muziek, geluidsopnamen en foto’s.

Lees meer

Voetjes van de Vloer!

Voetjes van de Vloer!

Voetjes van de Vloer! biedt kwalitatief hoogstaand muzikaal vermaak aan bewoners van woonzorgcentra om zo een bijdrage te leveren aan het welzijn van kwetsbare ouderen. Voor ouderen heeft muziek een grote therapeutische waarde, die van belang is voor hun welzijn.

Lees meer