Onbegrensde Zaken | Nu
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Nu

De projecten waar we op dit moment aan werken én de organisaties waar we regelmatig voor werken, vind je hieronder. Zoek je ook hulp bij je subsidieaanvragen? Of juist bij de afrekening van aanvragen? Wil je graag je omzet vergroten en meedoen met een aanbestedingstraject? Wij helpen je graag!

Atlas Electronic

Atlas Electronic

Gestart als een intiem festival, is Atlas Electronic Music, Arts & Culture Festival uitgegroeid tot een internationaal platform dat muziek, kunst en cultuur van over de hele wereld met elkaar wil verbinden. Atlas Electronic organiseert o.a. het gelijknamige festival in Marrakech.

Lees meer

Badhuistheater

Badhuistheater

Mike’s Badhuistheater is de culturele thuisbasis voor podiumkunsten in Amsterdam Oost én de thuisbasis van vele bewoners uit Oost. Het Badhuistheater is gevestigd in een voormalig monumentaal Badhuis aan het Boerhaaveplein.

Lees meer

Carla Regina

Carla Regina

Carla Regina is zangeres, pianiste en een bijzonder muzikale actrice. Ze is zanglerares, maar ze is eerst en vooral operazangeres en maker van artistiek hoogwaardig muziektheater. ‘Naked’ is haar eerste Nederlandstalige voorstelling.

Lees meer

Circus Circulair

Circus Circulair

Circus Circulair wordt een rijdende groene karavaan annex theater annex lab, voor kinderen. Het is een combinatie van een voorstelling en interactief experiment, met een onderliggend educatief pakket. Circus Circulair is een project van Hart op Groen.

Lees meer

De Crealisatie Coöperatie

De Crealisatie Coöperatie

De Crealisatie Coöperatie is een organisatie die betaalbare studio- en atelierruimtes aanbiedt voor de creatieve, artistieke en culturele sector in en rondom Amsterdam. Een van onze leden is zakelijk directeur bij de organisatie.

Lees meer

Criminal Minded

Criminal Minded

Het programma Criminal Minded wil op een betekenisvolle manier werken aan een meer kansrijke toekomst voor jongeren die in en om detentie blijven steken. De organisatie maakt gebruik van artistieke en creatieve middelen om de jongeren te inspireren.

Lees meer

Cultuurkoepel Heiloo

Cultuurkoepel Heiloo

De meeste mensen in de regio herkennen hem al van ver, het hoge groene kruis dat als een baken boven Heiloo uittorent. Sinds 2014 is de Cultuurkoepel Heiloo een multifunctioneel theater waar een programma plaatsvindt dat loopt van theater tot beeldende kunst.

Lees meer

Drift om te Dansen

Drift om te Dansen

DRIFT organiseert dance-concepten met een culturele invalshoek waarbij muziek, kunst en cultuur verbonden wordt aan een breed publiek. Het zwaartepunt ligt op het programmeren van een breed scala aan actuele elektronische muziekstijlen.

Lees meer

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine wil zoveel mogelijk mensen laten zien hoe creatief, gevarieerd en seizoensgebonden de Nederlandse keuken is. Dutch Cuisine hecht er veel waarde aan om goed te zijn voor mens, dier en milieu via eerlijke en veelzijdige gerechten.

Lees meer

Gitaarfestival Enkhuizen

Gitaarfestival Enkhuizen

Sinds 2011 vindt jaarlijks het Gitaarfestival Enkhuizen plaats in het Zuiderzeemuseum. Een dag lang speelt de gitaar de hoofdrol in verschillende muziekstijlen zoals tango, flamenco, klassiek repertoire, jazz, singer-songwriters, fingerstyle, hot club en blues.

Lees meer

Hoogte 80 festival

Hoogte 80 festival

Hoogte80Festival schept elk jaar rondom Hemelvaartsdag een meerdaagse creatieve omgeving waar nieuwe artistieke vormen en culturele ideeën tot bloei komen. Op een locatie met een adembenemend uitzicht komen er jaarlijks 25.000 bezoekers naar toe.

Lees meer

De Infobalie

De Infobalie

‘Freaky Vaudevile: Verrukkelijk Verval’ is een zinnenprikkelend project over ouderdom en haar gebreken, gebreken die veroorzaakt zijn door te leven. Een spannend project voor professionele en amateurartiesten en voor een breed publiek.

Lees meer

Jan Koen Lomans - Studio JKL

Jan Koen Lomans - Studio JKL

Jan Koen Lomans vormt zijn Studio JKL om tot een interdisciplinaire studio, waarin hij samenwerkt met ambachtslieden, kunstenaars, designers, techneuten en wetenschappers. Dit leidt tot bijzondere kunstwerken en installaties.

Lees meer

Jazz & Sail

Jazz & Sail

Jazz & Sail is sinds 1979 een jaarlijks terugkerend festival in het Noord-Hollandse Bergen. Het is een feest om het zomerseizoen mee af te sluiten, met straattheateracts, en met vooral heel veel jazz en gezelligheid. Jaarlijks bezoeken 7000 mensen het festival.

Lees meer

Manifestations

Manifestations

Manifestations is al twee jaar lang een zeer succesvol technologie- en kunstfestival tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven. Het laat pionierswerk zien dat niet eerder is vertoond, heeft een gedurfde en edgy uitstraling en is toegankelijk voor een breed publiek.

Lees meer

Metaal Kathedraal

Metaal Kathedraal

Van kerk, naar metaalfabriek, tot een onafhankelijk cultureel initiatief. Kunstenaars hebben in zeven jaar tijd een monumentaal pand tot leven gebracht als een biotoop van wereldverbeteraars. Metaal Kathedraal is een proeftuin voor innovatie.

Lees meer

Metropolis Festival

Metropolis Festival

Het Metropolis festival is een gratis toegankelijk muziekfestival in het Zuiderpark te Rotterdam.  Veel acts die tijdens Metropolis aan het begin van hun carrière stonden, zijn nu gevestigde namen, denk aan Twenty One Pilots, Triggerfinger en The Killers.

Lees meer

Muziek bij de Buren

Muziek bij de Buren

Muziek bij de Buren is hét huiskamerfestival van Nederland. Op zondagmiddag 8 december 2019 veranderen huiskamers in verschillende steden in intieme podia en kan iedereen luisteren naar bijzondere optredens van lokale talenten.
Lees meer

Natuurspeeltuin

Natuurspeeltuin

Stichting Natuurspeeltuin Amsterdam Noord is opgericht om in samenwerking met Stadslandbouwproject Noordoogst, een natuurspeeltuin te realiseren. Dit wordt een spannende speelplek met zoveel mogelijk natuurlijke elementen.

Lees meer

Nina Valkhoff

Nina Valkhoff

Nina Valkhoff is een tekenaar en muralist die – naast werken in haar eigen stad – ook talloze kunstwerken heeft gemaak in het buitenland, zoals in Buenos Aires, Lissabon en Mexico Stad. Nina heeft een voorliefde voor het beschilderen van grote muren.

Lees meer

Noordoogst

Noordoogst

Noordoogst is een stadslandbouwproject in Amsterdam. Er zijn ondernemers met voedsel bezig, niet alleen door op een ecologisch verantwoorde manier voedsel te produceren, maar ook om mensen te inspireren bewust met eten om te gaan.

Lees meer

De Oostkust

De Oostkust

De Oostkust initieert en organiseert evenementen, festivals, theatervoorstellingen en manifestaties van allerlei aard. Groot of klein, binnen of buiten. Ambivalent van natuur, interdisciplinair, beeldende kunst, film, theater, dans, alles kan.

Lees meer

Popcentrale

Popcentrale

De Popcentrale ondersteunt de actieve beoefening van popmuziek in Dordrecht e.o. en beschikt over een aantal goed ingerichte oefenruimtes. Op het podium van de Popcentrale, de Talent Stage, krijgt lokaal en regionaal talent de kans zich te presenteren.

Lees meer

Refkele Fotografie

Refkele Fotografie

Refkele Steemers maakt portretten, mode, kunst- en lifestyle fotografie. Het lijnenspel intrigeert haar en ze houdt van abstract werk. Refkele bedenkt bijzonder exposities en krijgt steun van Onbegrensde Zaken in het zoeken naar subsidies voor deze projecten.

Lees meer

Stadshout Amsterdam

Stadshout Amsterdam

Hout van de stad, door de stad, voor de stad. Stadshout Amsterdam geeft Amsterdamse bomen op duurzame wijze een tweede leven in eigen stad. Stadshout heeft een houtzagerij en een winkel, en de organisatie is initiatiefnemer van allerlei sociale projecten.

Lees meer

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem is een tweejaarlijks stripfestival in het centrum van Haarlem. Het festival bestaat uit een groot aantal  tentoonstellingen, beurzen, lezingen, concerten, film- en theatervoorstellingen, muzikale optredens en kinderactiviteiten.

Lees meer

Symphonie Atlantique

Symphonie Atlantique

Symphonie Atlantique is een kleurrijk en temperamentvol nieuw ensemble dat interpretaties vertolkt van het klassieke en romantische repertoire. Het ensemble, dat zonder dirigent speelt, wordt geleid door de Amerikaanse violiste Rebecca Huber.

Lees meer

Theater Koningshof

Theater Koningshof

Theater Koningshof in Maassluis vormt samen met de partners die in het pand zitten het Bruisend Huis Maassluis. Gezamenlijk vormen zij de Co-Creatieraad en ontwikkelen ze bijzondere kunst- en cultuurprojecten voor de inwoners van Maassluis.
Lees meer

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding vertelt verhalen door middel van mobiele apps, zogenaamde audiotours, location based games en augmented reality. De verhalen kunnen fictief zijn, of juist non-fictief. De verhalen worden ondersteund door filmpjes, muziek, geluidsopnamen en foto’s.

Lees meer

Urban Reports

Urban Reports

Urban Reports is een internationaal collectief documentairefotografen die fotografie gebruiken als middel tot het vertellen van verhalen. Ze doen in hun werk verslag van stedelijke ontwikkelingen, architectuur en landschap in een internationaal perspectief.

Lees meer

Willibrordus Draait Door

Willibrordus Draait Door

Willibrordus Draait Door’ vindt plaats in september 2019 op Landgoed Willibrordus in Heiloo. WDD is voeding voor de geest op een prachtige monumentale locatie waar in het verleden psychiatrische patiënten woonden en werden verzorgd.

Lees meer

Youth Ambassadors

Youth Ambassadors

Stichting Youth Ambassadors (SYA) is een maatschappelijke en dienstverlenende organisatie met als  doel het geven van coaching en trainingen aan jongeren die minder kansen hebben gehad in het leven. SYA gebruikt muziek als methode.

Lees meer