Onbegrensde Zaken | Powerplay
20951
page-template-default,page,page-id-20951,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Powerplay

Powerplay is een unieke combinatie van energie en strategie en biedt verschillende leergangen en workshops. In een programma van een dagdeel kun je proeven van deze bijzondere manier van werken en ervaren wat het strategisch inzetten van energie betekent. Voor jezelf, in je werk én in de betekenis die jouw onderneming heeft in de wereld.
Het resultaat is een heldere focus in jouw (professionele) leven en een gezonde dosis daadkracht. Ondernemen vanuit de kern en het loepzuiver richten van jouw ambities.
Noor Bongers is eveneens een onderzoeker in dit veld en brengt de domeinen zingeving, spiritualiteit en economie samen.
De workshop wordt aangepast aan het niveau van de groep (ervaring met bewustzijnswerk en meditatie) en de thema’s die er spelen.  Noor leidt je speels en praktisch door deze toch wat vage materie heen, zodat je er zelf direct mee aan de slag kunt.
Kijk voor meer informatie op https://www.powerplay.academy

 

Voor wie:
Mensen die vanuit een hoog bewustzijn ondernemen
Mensen die vanuit diepe verbinding hun dromen willen realiseren.

Door:
Noor Bongers

Kosten
2.400,00 euro exclusief 21% btw (maximaal 10 deelnemers), inclusief een intake en (telefonische) evaluatie.

Individuele coachingstrajecten zijn ook mogelijk. De kosten hiervoor zijn 1.250,00 exclusief  21% btw voor een serie van drie ontmoetingen, tussentijdse begeleiding en het openen van Noors netwerk (aan mogelijkheden).