Onbegrensde Zaken | Refkele Fotografie
22056
page-template-default,page,page-id-22056,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Gefascineerd door mensen, mode en kunst probeert fotograaf Refkele Steemers alles vast te leggen op de gevoelige plaat. Op heldere en sfeervolle wijze maakt ze foto’s die sterk tot de verbeelding spreken. Ze wordt gefascineerd door het lijnenspel in een foto en ze houdt van abstract werk.

Refkele maakt portretten, mode, kunst- en lifestyle fotografie. In haar tienerjaren begon ze met het volgen van allerlei analoge fotografiecursussen, daarna studeerde ze af aan The New School for Information Services in marketingcommunicatie met o.a. de vakken fotografie, fotojournalistiek en graphic arts. Na jaren bij muziekbladen te hebben gewerkt en als regieassistente voor allerlei televisieprogramma’s, bracht passie en liefde voor fotografie haar uiteindelijk bij de Fotovakschool, waar ze haar diploma voor vakfotograaf heeft behaald.

Refkele bedenkt bijzondere projecten waarmee ze exposeert en krijgt steun van Onbegrensde Zaken in het zoeken naar subsidies voor deze projecten.

www.refkele.com