Onbegrensde Zaken | Sprookjesfestival
21782
page-template-default,page,page-id-21782,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Bij het Sprookjesfestival is de verbeelding aan de macht. Hier mag gegriezeld worden en mag je verbaasd zijn. Hier wordt goed en kwaad op speelse wijze voorgelegd aan het publiek. Op het Sprookjesfestival mag je dromen, je mag je vermaken in vreemde situaties en je vergapen aan personages met tomeloze toverkrachten.

Als je als kind op het Sprookjesfestival geweest bent, vergeet je het nooit meer. Ook volwassenen komen hier aan hun trekken. De universele kracht van sprookjes leidt tot een dimensie die volwassenen aanspreekt en jeugdherinneringen oproept.

Het Sprookjesfestival vindt jaarlijks plaats in Arnhem in de herfstvakantie. Gedurende negen dagen bezoekt een groot en zeer divers publiek het festival dat op allerlei locaties in Arnhem plaatsvindt.

Het programma komt voort vanuit allerlei kunstdisciplines, zoals beeldende kunst, verteltheater, workshops, musicals, muziek, dans, film en toneel.

www.sprookjesfestival.nl