Onbegrensde Zaken | Theater Koningshof
Theater Koningshof in Maassluis trekt samen op met een aantal culturele partners in de Co-Creatieraad. Gezamenlijk ontwikkelen ze bijzondere kunst- en cultuurprojecten voor de inwoners van Maassluis en geven ze vorm aan het Bruisend Huis Maassluis.
Theater Koningshof, theater, schouwburg, culturele partners, Co-Creatieraad, ontwikkeling, kunst- en cultuurprojecten, Maassluis, Bruisend Huis Maassluis.
22171
page-template-default,page,page-id-22171,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Theater Koningshof in Maassluis kende in 2017 een transitiejaar. Dit leidde tot een intense kennismaking en mogelijke samenwerkingsvormen tussen Theater Koningshof, als bruisend huis van Maassluis, en de partners die intensief gebruik maken van de faciliteiten van Theater Koningshof. Deze partners zijn o.a.: cultuurmakelaar Maassluis, Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland, Muziek@Maassluis, DanceCompagny M’Joy en de Protestantse Kerk Maassluis.

 

In het transitiejaar zijn intensieve gesprekken gevoerd, waarbij de verschillende partners op zoek zijn gegaan naar hun gemeenschappelijke motivatie om voor Maassluis’ publiek en de stad in het algemeen drager te zijn van kunst- en cultuuractiviteiten van, voor en door de inwoners van Maassluis, zowel professionals als liefhebbers.
Voor de cultuuractiviteiten vraagt Onbegrensde Zaken de subsidies aan.
www.theaterkoningshof.nl