Onbegrensde Zaken | Vital Campus
De overtuiging van Vital Campus is dat veel administratieve talenten thuis op de bank zitten die een fijne ‘baan met opleiding’ verdienen. Vital Campus maakt zich er hard voor deze mensen te helpen en de juiste methode voor begeleiding te bieden.
24849
page-template-default,page,page-id-24849,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

De sociale onderneming Vital Campus is een administratiekantoor voor impact ondernemingen en organisaties. Vital Campus biedt administratieve ondersteuning aan bedrijven en laat deze uitvoeren door mensen met een afstand tot de arbeidswerk. Hiertoe heeft Vital Campus een traject ontwikkeld waarin mensen met een WIA, WAO of Banenafspraak worden opgeleid en begeleid tot administratief medewerker.

Zo helpt Vital Campus herintreders en mensen met een zogenoemde “afstand tot de arbeidsmarkt” aan een nieuwe kans op de arbeidsmarkt. Om meer mensen te kunnen helpen is Vital Campus op basis van haar succesvolle ervaringen van de afgelopen jaren een opleiding gestart: de Administratie Academy. Gedurende dit leer-werk-traject volgen mensen een opleiding tot administratief medewerker. Deze Administratie Academy richt zich op mensen in de leeftijd van 35 t/m 59 jaar met een afgeronde opleiding op het niveau 2 mbo. Deze doelgroep kan het werk- en denkniveau aan en beschikt over de nodige levenservaring. VitalCampus biedt hen de structuur en begeleiding om het opleidingstraject succesvol af te ronden.

De overtuiging van Vital Campus is dat veel administratieve talenten thuis op de bank zitten die een fijne ‘baan met opleiding’ verdienen. Vital Campus maakt zich er hard voor deze mensen te helpen en de juiste methode voor begeleiding te bieden. Daarom bieden ze niet alleen leer-en werkplaatsen bij de eigen onderneming aan. Ze helpen ook andere organisaties bij het opleiden, inwerken en monitoren van hun potentiële administratie toppers met specifieke coaching en begeleiding.

https://www.vitalcampus.nl