Onbegrensde Zaken | Vocalsz
24472
page-template-default,page,page-id-24472,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Stichting Vocalsz wil actief bijdragen aan een bloeiende en inclusieve culturele sector, met voldoende aandacht en ruimte voor de ontwikkeling van muziek- en podiumtalent in Rotterdam en daarbuiten. Vocalsz zet zich vooral in voor de talent-ontwikkeling van nieuwe en ervaren muziekartiesten, met name van – maar niet alleen –  jonge Rotterdammers. Zij krijgen zangles, muzikale begeleiding en de kans om op te treden. Naast het ontwikkelen van de eigen creatieve talenten wordt er hard gewerkt aan een positief zelfbeeld en meer zelfvertrouwen bij de jongeren. Ook hun ondernemersvaardigheden worden gestimuleerd en getraind en jongeren worden in contact gebracht met lokale ondernemers. Alles vanuit de overtuiging dat muziek mensen dichter bij elkaar brengt.

Het aanbod bij Vocalsz bestaat uit laagdrempelige lessen geschikt voor zeer beginnende tot zeer gevorderde artiesten en een grote diversiteit aan optreedplekken door de stad, die door Vocalsz worden geprogrammeerd. Door de persoonlijke benadering en begeleiding krijgen de artiesten de kans om zich verder te ontwikkelen in een context die steeds met hen meegroeit.

Vocalsz.com