Onbegrensde Zaken | Voetjes van de Vloer
22062
page-template-default,page,page-id-22062,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Voetjes van de Vloer! bezorgt door kwalitatief hoogstaand muzikaal vermaak bewoners van woonzorgcentra een fijne middag. Zo wordt een bijdrage geleverd aan het welzijn van kwetsbare ouderen.

Voor ouderen heeft muziek een grote therapeutische waarde. Het is eigenlijk een vorm van belevingsgerichte zorg, zowel fysiek als psychisch. Luisteren naar muziek vermindert gedragsproblemen en onrust bij ouderen en mensen met dementie. Het horen van bekende liedjes van vroeger bevestigt ook de eigen identiteit.

Zorginstellingen staan voor de uitdaging om met een steeds kleinere portemonnee toch een zo waardevol mogelijk leven te bieden aan deze doelgroep. Muziek kan hier een belangrijke bijdrage aan leveren. Het samen luisteren naar muziek bevordert de sociale cohesie tussen bewoners onderling, maar ook tussen bewoners, personeel, familie, vrijwilligers en artiesten.

www.vvdv.nl