Onbegrensde Zaken | Women Connected
Women Connected is het grootste podiumkunsten netwerk en theatergezelschap voor vrouwen in Rotterdam. Vrouwen krijgen hier de mogelijkheid om boven zichzelf uit te stijgen en andere vrouwen te inspireren en motiveren met hun eigen verhalen in betekenisvolle voorstellingen.
Women Connected, podiumkunsten, netwerk, theatergezelschap, vrouwen, Rotterdam, levensverhalen, empowerment, community-art, 1001 vrouwen, voorstelling, inspiratie, motivatie, verhalen, voorstelling, theater, dans, culturen, cultuur, diversiteit,
23357
page-template-default,page,page-id-23357,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Women Connected maakt hoogwaardige artistieke voorstellingen met vrouwen uit diverse culturen, van alle leeftijden en afkomstig uit verschillende lagen van de Rotterdamse samenleving. De voorstellingen zijn gebaseerd op levensverhalen van vrouwen en geschreven voor en door vrouwen.
Het zijn verhalen die tevens de integratie van spelers èn toeschouwers bevorderen.
Women Connected weet vrouwen te bereiken, verbinden, empoweren en inspireren.

 

De spelersgroep groeit continue en maakt het mogelijk om ook de achterban van de speelsters het theater binnen te halen die normaliter nooit een Schouwburg, Luxor of Theater Zuidplein zouden betreden.

 

Als zelfstandige stichting is Women Connected nieuw, maar als community-arts gezelschap bestaat ze al meer dan 20 jaar. Voor de komende jaren is het de ambitie om de artistieke en sociaal maatschappelijke impact te verduurzamen en op te schalen met o.a. een voorstelling die wordt gebouwd op de verhalen van en gespeeld door 10.000 Rotterdamse vrouwen.

 

womenconnected.nl