Onbegrensde Zaken | Youth Ambassadors
21590
page-template-default,page,page-id-21590,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Youth Ambassadors werkt in Rotterdam in de gebieden waar een relatief groot deel van de bevolking van meer kansarme of laagopgeleide komaf is. Uit onderzoek is gebleken dat veel mensen die minder kansen hebben in het leven, vastlopen of kampen met sociaal-maatschappelijke problematieken.

De vraag naar ondersteuning en activiteiten is groot. Om te voldoen aan deze behoeften heeft SYA een aantal activiteiten opgezet die de deelnemers op een leuke, pedagogische en informatieve manier kunnen helpen. Een goede ondersteuning in de vorm van extra kennis ter voorbereiding naar een formele educatievorm, persoonlijke aandacht en indien nodig begeleiding bij gedragsproblematiek heeft vaak een positieve invloed op de denkwijze van de deelnemers.

Youth Ambassadors ziet met dit project een kans om een groep jongeren te ontwikkelen tot professionals waarin de nadruk ligt op educatie, zelfredzaamheid en ondernemerschap.

De stichting wil door middel van trainingen en masterclasses de doelgroep motiveren en in laten zien, dat er plek is in deze maatschappij maar dat er wel keihard voor gewerkt moet worden. En dat het een combinatie is van het volhouden van dromen en ontwikkelen van de juiste talenten.

www.facebook.com/youthambassadorsnl