Onbegrensde Zaken | Aanbestedingen
Onbegrensde Zaken ondersteunt het midden- en klein bedrijf en zzp’ers bij het schrijven van aanbestedingen. Wij werken binnen het domein van welzijn, cultuur, zorg, sport en aanverwante sectoren.
aanbesteding, aanbestedingen, tender, inkoop, cultuur, welzijn, zorg
15
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Aanbestedingen

Wij ondersteunen het midden- en kleinbedrijf en eenmanszaken bij het reageren en inschrijven op aanbestedingen. Binnen aanbestedingen is het van belang dat de onderscheidende positie van de aanbieder wordt omschreven. Hier ligt onze specialisatie en juist daar kun je als aanbieder het verschil maken. Als de opdrachtgever een zwart vierkant vraagt, dan dien je dat aan te bieden, maar als iedereen een zwart vierkant biedt, wat maakt de jouwe dan de beste?

Wij ondersteunen ook op zakelijk gebied en kunnen als accounthouder optreden. Ook adviseren we op gebied van rechtspersonen bij gezamenlijk aanvragen van eenmanszaken of meerdere partijen uit midden- en kleinbedrijf. We geven lezingen en trainingen over het onderscheidend vermogen.

Wij werken binnen het domein van welzijn, cultuur, zorg, duurzaamheid en aanverwante sectoren.