Onbegrensde Zaken | Netwerk
24212
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-24212,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
Netwerk

Carla Leurs richtte in 2017 Coöperatie Onbegrensde Zaken op, een samenwerkingsverband van ervaren fondsen- en subsidiewervers, tekstschrijvers en schrijvers van aanbestedingen. De inzet van de coöperatie was klanten en leden met elkaars netwerk in contact te brengen en elkaar te steunen bij werkzaamheden op gebied van fondsen- en subsidiewerving, zakelijke leiding en aanbestedingstrajecten. Daarnaast bood de coöperatie een lerende omgeving voor de leden en verzorgde trainingen in het eigen vakgebied aan organisaties in de domeinen cultuur, welzijn, goede doelen, arbeidsparticipatie en duurzaamheid.

Deze werkzaamheden op het gebied van subsidie- en fondsenwerving en aanbestedingen zijn sinds 2022 ondergebracht in Onbegrensde Zaken BV.

De coöperatie leeft voort als netwerk. Wil je hier deel van uitmaken? Neem contact op met Carla: carla@onbegrensdezaken.nl.

Het Onbegrensde Zaken netwerk 

Anita Schaper
Tekstschrijver

Anita Schaper is zakelijk en creatief tekstschrijver. Ze schrijft o.a. jaarverslagen, beleidsvoorstellen, nieuwsbrieven en projectplannen.

website
Anne Valk
Subsidie- en fondsenwerver

Anne Valk studeerde Algemene Cultuurwetenschappen aan de Erasmus Universiteit. Sinds haar afstuderen is ze - o.a. als fondsenwerver en producent - actief in de Rotterdamse culturele sector.

website
Ariënne Groenewoud
Fondsenwerver/trainer

Arienne Groenewoud heeft zich als zelfstandig fondsenwerver gespecialiseerd in publieke en private fondsenwerving voor projecten in de non-profit en sociale sector.
Ze geeft tevens trainingen in fondsenwerving, netwerken en communicatie.

website
Bart van Gemert
Tekstschrijver

Bart van Gemert is tekstschrijver, muzikant en componist. Kunst is waardevol voor iedereen als middel om de wereld om ons heen te begrijpen en verwerken. Bart zet zich graag in om vanuit die overtuiging kunst en cultuur toegankelijk te maken.

website
Brenda Baartman
Administratieve kracht

Brenda Baartman heeft gewerkt als doktersassistente en verschillende (financiële) administratieve functies binnen MKB vervuld. In 2023 volgt ze een opleiding tot Financieel Administrateur en gaat als administratieve kracht aan de slag bij Onbegrensde Zaken.

website
Carla Leurs
Subsidie- en fondsenwerver, zakelijk leider en schrijfster

Carla Leurs is gespecialiseerd in de culturele sector. Ze werft subsidies en fondsen, schrijft en voert het accountmanagement voor aanbestedingen en voert de zakelijke leiding voor theatergezelschappen en kunstenaars.

website
Chayene Feron
Junior zakelijk leider

Als beginnend creatief ondernemer is Chayene op verschillende gebieden thuis in de culturele sector. Haar passie is anderen ondersteunen op zakelijk gebied zodat makers kunnen doen waar zij goed in zijn, namelijk maken.

website
Christie Arends
Specialist beeldende kunst

Christie Arends werkte jarenlang in de museumwereld in uiteenlopende functies. Zij is een sterke strateeg met een kritische geest, een dynamische denker met een brede kijk op beeldende kunst, vormgeving en goed functionerende organisaties.

website
Christy de Witt
Creatief ondernemer en ondernemend kunstenaar

Christy de Witt is actief als initiatiefnemer/producent van en samenwerkingspartner binnen uiteenlopende culturele projecten. Vaak zijn dat projecten, waarbij ze kunstenaars en andere creatieven verbindt met bewoners en sociale partijen/initiatieven.

website
Conny van Gaans
Subsidies/aanbestedingen

Conny van Gaans vraagt subsidies en fondsen aan, maar werkt ook aanbestedingstrajecten uit. Zij schrijft eventueel de bijbehorende projectplannen en maakt begrotingen. Conny is gespecialiseerd in regelingen op het gebied van duurzaam ondernemen, welzijn en arbeidsparticipatie.

website
Eelco Romeijn
Digitale mediaproducer

Met dertig jaar ervaring in opdrachtfilm en televisie heeft Eelco Romeijn zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een digitale mediaproducer met een fijne neus voor verhalen en gedegen inzicht in communicatie.

website
Elise van Heck
Fondsenwerver (ook sponsoring)

Elise van Heck werkt als organisator, sparringpartner en fondsenwerver voor musea en Nederlands erfgoed, maar ook voor productiehuizen en festivals. Elise is thuis in crowdfunding, fondsen, sponsorships en vriendenwerving.

website
Eric Haas
Creatief Strateeg

Eric Haas is een dynamisch en creatief denker. Als conceptontwikkelaar werkt hij graag samen en bouwt hij aan netwerken en communities. Specialisaties van
Eric zijn stedelijke ontwikkeling, duurzaamheid en sociale innovatie.

website
Esther Dikkers
Fondsenwerver

Esther Dikkers ontwikkelde zich via het productieleiderschap naar het zakelijk leiderschap en deed zo veel ervaring op met fondsenwerving. Esther houdt van de positie van de spin in het web. In 2019 richtte zij Schakel025 op: een kennisplatform voor de kunst- en cultuursector.

website
Esther Nagtegaal
Tekstschrijver

Esther Nagtegaal schrijft al zo lang ze een pen vast kan houden. Ze levert graag een bijdrage aan alles wat te maken heeft met geschreven taal, als copywriter, tekstschrijver, (co)auteur, redacteur, ghostwriter en columnist. Haar hart ligt bij het vertellen van verhalen.

website
Isabelle Boon
Fotograaf

Isabelle Boon vertelt in beeld het grote verhaal door reële, veelal kleine alledaagse situaties. Haar werkwijze kenmerkt zich door een sterk persoonlijke benadering en een hoge mate van zorgvuldigheid waarmee ze contact maakt en relaties opbouwt.

website
Jacek Rajewski
Fondsenwerver

Jacek Rajewski is fondsenwerver en gespecialiseerd in de ontwikkeling van strategie en beleid. Hij is financieel en organisatorisch sterk en heeft ook op het gebied van marketing en merkversterking veel ervaring.

website
Jackie Smeets
Programmeur, moderator, adviseur en curator

Van schrijvend journalist vanaf de jaren 80, uitgegroeid tot zelfstandig ondernemer in de podiumkunsten: netwerker, programmeur, moderator, talentmakelaar, adviseur en curator. Vanaf 2007 werkt zij vanuit haar bedrijf in Limburg Op Kapittelsbos | Kunst&Uitvoering.

website
Jessica de Jaeger
Subsidies- en fondsenwerver en trainer

Jessica de Jaeger begeleidt cultureel ondernemers op artistiek, zakelijk en/of persoonlijk vlak. Ze heeft jarenlange ervaring als zakelijk en artistiek leider, geeft les in ondernemerschap (o.a. bij Artez) en schrijft subsidieaanvragen.

website
Jessica Grauerholz
Aanbestedingen/trainer

Jessica Grauerholz is recruiter, trainer, coach en tekstschrijver. Ze ontwikkelt trainingen, geeft workshops, verzorgt masterclasses en lezingen. Jessica gaat door waar een ander denkt klaar te zijn, door verder te denken waar de rest het niet meer weet.

website
Lorelinde Verhees
Tekstschrijver en kunstenaar

Lorelinde Verhees is tekstschrijver en kunstenaar. Ze behaalde haar Master of Fine Art aan het Master Institute of Visual Cultures, St.Joost School of Art and Design en studeerde aan de Mountain school of Arts, Los Angeles. Ze volgt een coachopleiding (deeltijd, post-hbo).

website
Maarten Verhoef
Specialist podiumkunsten

Maarten was o.a. directeur van een vlakkevloertheater, artistiek leider van een productiehuis, directeur van een theaterfestival en schouwburg en studieleider op een theaterschool. Zijn jarenlange ervaring en netwerk zet hij graag in als coach of sparringpartner voor makers, programmeurs, cultuurambtenaren en andere podiumkunstactoren die het verschil willen maken.

website
Mare Kiers
Subsidies- en fondsenwerver, trainer

Mare Kiers begeleidt culturele stichtingen en creatieve ondernemers van idee naar een haalbaar en realistisch projectplan, inclusief planning, begroting en fondsenwerving in Noord-Nederland.

website
Mariëtte Bakker
Tekstschrijver

Schrijven en analyseren zijn de rode draden in het bonte weefsel van de portfolio van Mariëtte Bakker. Ze staat je graag bij met het helder maken van je projectplannen en het schrijven van subsidieaanvragen.

website
Marlike Marks
Fondsenwerver, tekstschrijver en fotograaf

Marlike Marks wordt door Carla Leurs opgeleid tot fondsenwerver en neemt een deel van de administratie van Onbegrensde Zaken voor haar rekening. Daarnaast is ze fotograaf. Ze studeerde Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie aan de Nederlandse Academie voor Beeldcreatie in Rotterdam.

website
Nora Iburg
Tekstschrijver en fondsen-en subsidiewerver

Nora Iburg is tekstschrijver, redacteur en schrijver van marketingplannen. Ze is gespecialiseerd in het schrijven voor de podiumkunsten. Postkoloniale thema's hebben haar speciale interesse.

website
Robert Giesselbach
Webdesigner/tekstschrijver

Robert Giesselbach is webdesigner, TV-regisseur, video-editor en tekstschrijver. Hij bouwt niet alleen je website , kijkt ook inhoudelijk mee naar taalgebruik en stijl en scherpt indien nodig je teksten aan. Hij maakt filmpjes en speelt daarnaast in verschillende bands.

website
Sanne Romeijn
Fondsenwerver en fotograaf

Sanne Romeijn werkt sinds 2021 als fondsenwerver bij Onbegrensde Zaken. Daarnaast is Sanne Romeijn documentair- en portretfotograaf. Ze werkt in opdracht voor verschillende instanties, magazines en kranten.

website
Sarah-Faye Lombré
Junior zakelijk leider

Sarah-Faye Lombré is sinds 2005 actief in het (Limburgse) culturele veld, waar ze vooral actief was op gebied van productie en publiciteit/communicatie. Ze zet deze waardevolle ervaringen opgedaan ‘in de coulissen‘ graag in voor de bedrijfsvoering en ontwikkeling van theatergezelschappen.

website
Taisha Fernandes
Podiumkunstenares/PA

Taisha is podiumkunstenares en werkt als personal assistant voor Carla bij Onbegrensde Zaken. In deze laatste functie combineert ze haar kennis van de wereld van de kunst met haar organisatietalent. Ze doet dat met passie, toewijding en een scherp oog voor detail.

website
Tijn de Kok
Grafisch ontwerper/vormgever

Tijn is beschikbaar voor het opmaken van subsidieaanvragen, jaarverslagen en andere bedrijfsgerelateerde plannen en teksten. Evenals voor de (grotere) ontwerpuitdagingen zoals identiteiten, campagnes, posters, websites, logos en meer.

website
Yvonne Pos
Subsidies/aanbestedingen

Yvonne Pos werft subsidies en schrijft projectplannen. Haar specialisatie is de welzijnssector, in het bijzonder arbeidsparticipatieprojecten. Daarnaast heeft ze veel ervaring in aanbestedingstrajecten. Yvonne voert dan ook het accountmanagement voor aanbestedingen en subsidietrajecten.

website