Onbegrensde Zaken | Subsidies
13
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Subsidie- en fondsenwerving

Wij adviseren culturele en sociaal bevlogen organisaties, overheden en non-profitinstellingen over subsidiemogelijkheden, ondersteunen bij fondsenwerving, bij financieringstrajecten en bij het schrijven, indienen en afhandelen van subsidieaanvragen.

Wij combineren creativiteit met zakelijkheid en kennis over geldstromen met inzicht in organisaties. Binnen Onbegrensde Zaken zijn verschillende adviseurs actief met ieder hun eigen expertise. We werken transparant, snel en vinden het belangrijk dat opdrachtgevers met ons een stap verder kunnen zetten in het verwezenlijken van hun plannen en dromen.

Wij vragen al jaren subsidies aan voor allerlei organisaties. Zowel voor projecten die we zelf initiëren, als voor anderen. We werken voor projecten en organisaties waar we affiniteit mee hebben of die we een warm hart toedragen.

We adviseren eveneens bij allerlei zaken waar (beginnende) instellingen mee te maken kunnen krijgen. Denk hierbij aan het oprichten van een rechtspersoon, het samenstellen en werven van een bestuur, het schrijven van een beleidsplan, het aanvragen van een ANBI-status, het maken van een website, het opzetten van een financierings- en marketingstrategie en het inrichten van een boekhouding.