Onbegrensde Zaken | Trainingen
20487
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-20487,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Trainingen

Wij geven een aantal trainingen binnen ons eigen vakgebied. Deze gaan over subsidies en alle vragen die je daaromheen kunt hebben, over onderscheidend schrijven voor aanbestedingen, over transities, leiderschap en de coöperatie. Tarieven en docenten staan bij de trainingen. Heb je vragen? Mail of bel ons.

Cultuurnota 2021-2024

De nieuwe kunstenplanperiode komt eraan. Begin 2020 moeten de aanvragen weer klaar liggen. Marion Beltman maakt een goede start met je, door je een spiegel voor te houden en de juiste kritische vragen te stellen.

Lees meer

Subsidiewerving in de culturele sector

Je hebt een goed idee of project maar helaas niet de financiële middelen om het uit te voeren. Subsidie kan dan een middel zijn dat je helpt je doel te realiseren. Maar hoe pak je dat aan?

Lees meer

Succesvol aanbesteden

Een succesvolle offerte of een winnende aanbesteding schrijven begint bij het begrijpen van het belangrijkste inkoopmotief van de aanvrager. Welke vraag ligt er achter de vraag?

Lees meer

Sponsorwerving

Sponsors zoeken vereist een plan en vooral veel aandacht. Leer in deze training de ins and outs van sponsorwerving en hoe je maatwerk in elkaar zet. Wat heeft een bedrijf aan jouw organisatie en project?

Lees meer

Professionaliseringsimpuls in de culturele sector

Marion Beltman verzorgt drie samenhangende workshops voor culturele organisaties of individuele makers. De workshops gaan over marketing, businessplannen en subsidie- en fondsenwerving.

Lees meer

Subsidies, alles wat je altijd al wilde weten

In deze training gaan Marion Beltman en Carla Leurs in op alle vragen rondom subsidies. Alles wat je altijd al wilde weten over subsidie in het algemeen en fonds x in het bijzonder…

Lees meer

Facetten van fondsenwerving

Fondsenwerving, wat houdt het in en wat is er allemaal mogelijk? Alle facetten komen in deze training aan bod, zoals sponsoring, subsidies, fondsen, donateurs, crowd funding, fundraising acties etc. Deze training is speciaal voor maatschappelijke organisaties.

Lees meer

Netwerken en je organisatie presenteren

Contact leggen met mensen die je niet kent en een goed verhaal vertellen over je organisatie. Hoe doe je dat? Het is handig te weten hoe je jezelf en je organisatie presenteert. Vooral voor maatschappelijke organisaties die met vrijwilligers werken.

Lees meer