Onbegrensde Zaken | Recente projecten van Onbegrensde Zaken
Overzicht van de organisaties waar Onbegrensde Zaken op dit moment voor werkt
Antonius, Antonius Gemeenschap, Badhuistheater, Ballon Rouge, Bibelot, Blazerensemble Zuidenwind, BOKS, Brand New Guys, Cafe Bosch, Coloured Circle, Coup Cura, Covar, Cultuurkwadraat, Eigen Werk Theaterteam, Fleck, BOKS Jongerencultuurhuis, DocsOnline, COVAR, De Lokatie, Criminal Minded, Crealisatie Coöperatie, Lab, Recent, projecten, klanten, Onbegrensde Zaken, cliënten, nu, De Andersons, De Locatie, De Maaspoort, De Nieuwe Lichting, De Nobelaer, Graveland, Het Gelders Productiehuis, Hoekschewaards Landschap, Het Vrije Westen, Hoogtij Festival, danscollectief ISH, Kunst & Cultuur Brielle, Kunstgebouw, LUX, Muziek voor de Zorg, Muziektheater De Plaats, OceansX, Olympia Circus, De Oostkust, Ouderpeilpunt, Oxygen, Peeriscoop, Riboet Verhalenkunst, Schaffelaartheater Barneveld, De Speelfabriek, Stadsnomade, Stichting Het Kruispunt Live, Stichting Historische Werf, Stichting Jy Doet, Stichting Ligconcert, Stichting Samen Circulair, Stichting TommyTomato, Storytelling Centre Amsterdam, Stripdagen Haarlem, Studio Peer, Theater Het Kruispunt, Theater Koningshof, Zwols Muziektheater, Zouka, Woordnacht, Wonder, Wij Zijn Rotterdam, Weelde/De Geheime Tuin, VR Days Europe, VPNM, Vital Campus, Tot de Verbeelding
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Recent

De projecten waar we op dit moment aan werken én de organisaties waar we regelmatig voor werken, vind je hieronder. Zoek je ook hulp bij je subsidieaanvragen? Of juist bij de afrekening van aanvragen? Wil je graag je omzet vergroten en meedoen met een aanbestedingstraject? Wij helpen je graag!

Antonius

Antonius

De Antonius Gemeenschap zet zich met verschillende projecten in voor de kwetsbare mens in Haarlem en omstreken. Zij werkt hiervoor samen met kerken, organisaties, bedrijven en vrijwilligers.

Lees meer

Badhuistheater

Badhuistheater

Mike’s Badhuistheater is de culturele thuisbasis voor podiumkunsten in Amsterdam Oost én de thuisbasis van vele bewoners uit Oost. Het Badhuistheater is gevestigd in een voormalig monumentaal Badhuis aan het Boerhaaveplein.

Lees meer

Ballon Rouge

Ballon Rouge

Ballon Rouge is het atelier van fotograaf Marlike Marks, en tegelijkertijd een inspirerende ontmoetingsplek en expositieruimte voor fotografen en andere creatieven in Rotterdam.

Lees meer

Bibelot

Bibelot

Bibelot is het oudste poppodium van Nederland. Met een brede programmering van popconcerten, festivals en dansfeesten is Bibelot hét podium voor popmuziek voor Dordrecht en Zuidwest-Nederland.

Lees meer

Blazersensemble Zuiderwind

Blazersensemble Zuiderwind

Het Blazersensemble Zuiderwind bestaat uit professionele musici uit Belgisch en Nederlands Limburg die een veelzijdig en uitdagend repertoire spelen, voor een groot en klein publiek.

Lees meer

BOKS

BOKS

BOKS Jongerencultuurhuis creëert cultuurhuizen met workshops, coaching en faciliteiten voor jonge makers in Utrecht. In hun eigen wijk  ontdekken, ontwikkelen en presenteren zij hun creatieve talenten.

Lees meer

Brand New Guys Lab

Brand New Guys Lab

Brand New Guys Lab (BNGL) is een creatieve digitale onderneming die nieuwe technologie inzet in dienst van cultuur en lokaal welzijnswerk.
BNGL richt zich daarbij voornamelijk op jongeren.

Lees meer

Café Bosch

Café Bosch

Café Bosch is veel meer dan een café alleen. In deze fijne groene oase in de stad kun je ook lekker vegetarisch eten én een goede portie gevarieerde cultuur happen. De gemoderniseerde podiumzaal biedt een brede culturele agenda: van spoken word tot dance, van kleinkunst tot jamsessies.

Lees meer

Coloured Circle

Coloured Circle

Het Amsterdamse Coloured Circle werkt al sinds 2006 aan verbinding en vooruitgang in de stad vanuit een kleurrijk perspectief. Het belangrijkste doel is om de diversiteit aan culturen binnen de samenleving op alle fronten en plekken weerspiegeld te zien en daar vooral een constructieve draai aan te geven.

Lees meer

Coup Cura

Coup Cura

In locatie voorstellingen, maar ook in workshops of in documentaires vraagt Coup Cura aandacht voor mensen die anders niet gehoord worden. Coup Cura maakt dus theater, maar doet meer. Het theatercollectief zet theatrale middelen in om urgente sociale thema’s  aan de orde te stellen.

Lees meer

Covar

Covar

COVAR maakt theatrale portretten over urgente maatschappelijke vraagstukken voor en door jongeren. Muziek, literatuur, installatiekunst en performance zijn de vaste ingrediënten voor onthutsende, multidisciplinaire en inhoudelijk snijdende voorstellingen.

Lees meer

Crealisatie Coöperatie

Crealisatie Coöperatie

De Crealisatie Coöperatie realiseert en faciliteert betaalbare studio- en atelierruimtes voor de creatieve, artistieke en culturele sector in en rondom Amsterdam. Een actueel project is De Hoop in Zaandam, een oude kartonfabriek getransformeerd tot werkplaatsen en ateliers.

Lees meer

Criminal Minded

Criminal Minded

Stichting Criminal Minded werkt op een betekenisvolle manier aan een meer kansrijke toekomst voor jongeren en (jong)volwassenen die in en om detentie blijven steken.
De organisatie maakt gebruik van artistieke en creatieve middelen om de jongeren te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Cultuurkwadraat

Cultuurkwadraat

Cultuurkwadraat is een belangrijke speler in het Zeeuwse culturele veld. De organisatie is als partner van de Provincie Zeeland verantwoordelijkheid voor cultuureducatie, cultuurparticipatie, cultuurversterking en de cultuuracademie.

Lees meer

De Andersons

De Andersons

De Andersons is een Zweeds / Nederlands muziektheater­gezel­schap, waarvan de kern bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Vanaf september 2022 reizen ze met hun nieuwste theaterconcert Een mooiere wereld in theaters door het hele land.

Lees meer

De Lokatie

De Lokatie

Kringloop De Lokatie heeft duurzaamheid en gemeenschapszin beide hoog in het vaandel staan. De Lokatie zorgt voor het hergebruik van goederen én creëert sociale werkplekken. In het kader van deze inzet, staat er nu een nieuw initiatief op stapel.

Lees meer

De Maaspoort

De Maaspoort

De Maaspoort ligt, zoals de naam al suggereert, pal aan de Maas, in het hart van Venlo.
Een veelomvattend theater met een grote passie voor het brengen van inspiratie en ontmoeting.

Lees meer

De Nieuwe Lichting

De Nieuwe Lichting

De Nieuwe Lichting is een Rotterdamse stichting die zich hard maakt voor lokaal muzikaal talent. Ze gunt de verschillende muziekscenes in de stad een podium en stimuleert de ontwikkeling en onderlinge verbinding van de verschillende muziekstijlen en groepen.

Lees meer

De Nobelaer

De Nobelaer

De unieke kracht van dit cultuurhuis in Etten-Leur is de combinatie van podiumkunsten, kunsteducatie, bibliotheek en sociaal/culturele activiteiten. Dat alles niet alleen onder één dak, maar ook onder één bestuurlijke vlag.

Lees meer

DocsOnline

DocsOnline

DocsOnline is een online platform met een toonaangevende documentaire collectie, waar meer dan 300 recente en klassieke kwaliteitsdocumentaires tegen betaling bekeken kunnen worden.

Lees meer

Eigen Werk Theaterteam

Eigen Werk Theaterteam

Eigen Werk Theaterteam maakt sociaal bewogen theater voor de hele familie.  Met nieuwsgierigheid en een liefdevolle blik maken ze stevige onderwerpen voor jong en oud invoelbaar .

Lees meer

Gitaarfestival Enkhuizen

Gitaarfestival Enkhuizen

Sinds 2011 vindt jaarlijks het Gitaarfestival Enkhuizen plaats in het Zuiderzeemuseum. Een dag lang speelt de gitaar de hoofdrol in verschillende muziekstijlen zoals tango, flamenco, klassiek repertoire, jazz, singer-songwriters, fingerstyle, hot club en blues.

Lees meer

Graveland

Graveland

Graveland Festival maakt Hoogeveen twee dagen lang tot het centrum van Metalliefhebbers. Het festival in de schitterende bosrijke omgeving toont jaarlijkse grote namen uit de internationale black- en deathmetalscene.

Lees meer

Het Gelders Productiehuis

Het Gelders Productiehuis

Het Gelders Productiehuis zet zich in om verschillende doelgroepen – vooral kinderen en jongeren – actief kennis te laten maken met podiumkunsten door samen toegankelijk en laagdrempelig theater te maken.

Lees meer

Het Vrije Westen

Het Vrije Westen

De missie van Stichting Het Vrije Westen is het vieren van de vrijheid met een Bevrijdingsfestival in Amsterdam. Een gelaagde programmering creëert bewustzijn en stimuleert bewustwording rondom vrijheid.

Lees meer

Hoekschewaards Landschap

Hoekschewaards Landschap

De Hoeksche Waard is een uniek natuur-en cultuurgebied onder de rook van Rotterdam. Vereniging Hoekschewaards Landschap is al sinds 1973 actief om het landschap en de natuur van dit mooie stukje Zuid-Holland te beschermen.

Lees meer

Hoogtij Festival

Hoogtij Festival

Hoogtij Festival is een festival in het sfeervolle kunstenaarsdorp’ Groede. Gedurende twee dagen vinden binnen en buiten klassieke muziekconcerten en optredens plaats, die worden gecombineerd met theater, dans, installaties, film en beeldende kunst.

Lees meer

ISH

ISH

Het danscollectief ISH laat zich moeilijk vatten. En dat is met opzet zo. ISH houdt niet van grenzen en kiest niet voor één kunstvorm. ISH verbindt door te verrassen.

Lees meer

Kunst & Cultuur Brielle

Kunst & Cultuur Brielle

Het culturele leven van Brielle wordt in grote mate aangestuurd door de Stichting Kunst en Cultuur Brielle, een stichting die het aanbod van cultuur nadrukkelijk combineert met maatschappelijk belang en een educatieve inzet.

Lees meer

Kunstgebouw

Kunstgebouw

Het kunstgebouw zet zich in voor cultuuronderwijs en cultuurparticipatie in Zuid-Holland. Het laat zien wat er allemaal al is en stimuleert nieuwe initiatieven en projecten.

Lees meer

LUX

LUX

LUX is een onafhankelijk en vrijzinnig podium in Nijmegen. Met zeven filmzalen, een theaterzaal en verschillende andere ruimten biedt Lux plek aan arthousefilm, maar ook aan andere spraakmakende en innovatieve programma’s.

Lees meer

Muziek voor de Zorg

Muziek voor de Zorg

Muziek voor de zorg verzorgt zo’n tweehonderd mooie en professioneel uitgevoerde muzikale optredens per jaar in diverse zorginstellingen voor ouderen met dementie.

Lees meer

Muziektheater De Plaats

Muziektheater De Plaats

Opvallende locaties die vragen om een verhaal, professionele theatermakers die samenwerken met plaatselijke amateurkoren, interculturele choreografieën en verrassende muziek, het zijn elementen van de voorstellingen die De Plaats al meer dan twintig jaar maakt.

Lees meer

OceansX

OceansX

OceansX is een sociale onderneming die vertrekt vanuit de overtuiging dat alles grenzen heeft, behalve het menselijk potentieel. Vanuit een onderzoekende en open houding ontwikkelt OceansX duurzame projecten met gelijkgestemden.

Lees meer

Olympia Circus

Olympia Circus

Het Olympia Circus tilt kinderen uit het Amsterdamse Nieuw-West letterlijk en figuurlijk op. Kinderen lopen op stelten en vliegen door de lucht. Ze worden hier ‘ver-licht’.
Stimulering van beweging en integratie gaan hand in hand.

Lees meer

Onbeperkt Genieten

Onbeperkt Genieten

Stichting Onbeperkt Genieten streeft naar een toegankelijke cultuursector, óók voor mensen met een lage tolerantie voor prikkels en onzichtbare beperkingen. Hun trainingen en advies helpen culturele instellingen een prikkelarm aanbod te realiseren.

Lees meer

De Oostkust

De Oostkust

Stichting De Oostkust bedenkt, ontwikkelt en realiseert festivals, theatervoorstellingen en evenementen en maakt programma’s voor unieke locaties. Het gaat De Oostkust vooral om culturele projecten en manifestaties waarbij de dialoog centraal staat.

Lees meer

Ouderpeilpunt

Ouderpeilpunt

Ouderpeilpunt is een online vraagbaak, wegwijzer en ontmoetingsplaats voor ouders met een kind met gedragsproblemen of stoornis. Vaak weten ouders heel goed wat het beste is voor hun kind, maar hebben ze geen idee hoe ze dat voor elkaar kunnen krijgen.

Lees meer

Oxygen

Oxygen

Oxygen is Limburgs’ eerste urban dansgroep, opgericht door choreograaf Jennifer Romen. Haar werk is innovatief, vernieuwend en opvallend, mede door het gebruik van visuele illusies en isolaties. Oxygen wordt ook buiten de geijkte podia gewaardeerd door een zeer breed publiek.

Lees meer

Peeriscoop

Peeriscoop

Peeriscoop staat in Gorinchem vooral bekend als Theater Peeriscoop. Daarnaast is Peeriscoop de thuishaven van Studio Peer – een theatergezelschap dat beeldende verhalen met poppen maakt en jong talent op dit gebied ondersteunt en stimuleert.

Lees meer

Riboet Verhalenkunst

Riboet Verhalenkunst

Riboet Verhalenkunst brengt leven in musea en erfgoedinstellingen. Daartoe haalt Riboet verhalen op bij mensen, legt deze verhalen vast, bewaart ze voor anderen, deelt ze en geeft ze in de vorm van een lied of andere kunstuiting een nieuw leven.

Lees meer

Schaffelaartheater Barneveld

Schaffelaartheater Barneveld

Het Schaffelaartheater Barneveld is sinds 2009 hèt theater in het hart van de Gelderse Vallei. Het voorziet Barneveld, de omliggende dorpen en de buitenwijken van Amersfoort, Leusden, Ede en Veenendaal van een breed theater-, muziek- en filmaanbod.

Lees meer

De Speelfabriek

De Speelfabriek

De Speelfabriek is een speel- en werkplaats in Rotterdam-Zuid voor kinderen van vijf tot twaalf jaar. Als educatieve leertuin laat de Speelfabriek kinderen spelenderwijs in aanraking komen met techniek op allerlei verschillende manieren en niveaus.

Lees meer

Stadsnomade

Stadsnomade

Stadsnomade organiseert urban activiteiten voor jongeren tussen de 6 en 25 jaar in Maastricht en omstreken. Met skateboarden, streetsports en urban culture weet Stadsnomade sport en cultuur te verbinden.

Lees meer

Stichting Het Kruispunt Live

Stichting Het Kruispunt Live

Een lokale omroep, een theater, een restaurant, een persbureau en de plaatselijke bibliotheek richtten samen een stichting op. Hun doel? Meer cultuurparticipatie en sociaal-maatschappelijke activiteiten in ‘hun’ gebouw Het Kruispunt.

Lees meer

Stichting Historische Werf

Stichting Historische Werf

Stichting Historische Werf Edam maakt zich hard voor het voortbestaan van de historische scheepswerf Groot en voor het behoud van scheepsambachten voor de volgende generaties.

Lees meer

Stichting Jy Doet

Stichting Jy Doet

Praktische hulp voor mensen met een minimuminkomen is veelal gecentreerd in de steden die onbereikbaar zijn als je op het platteland woont en geen geld hebt voor een buskaartje. Stichting JY doet rijdt daarom met een POP-UP kledingtruck naar de mensen toe.

Lees meer

Stichting Ligconcert

Stichting Ligconcert

Sterpianisten Sandra en Jeroen van Veen leerden elkaar als studenten al improviserend aan de piano kennen. Inmiddels spelen zij al meer dan dertig jaar samen op één of twee piano’s. Ook kan Jeroen zich bedenker en ontwikkelaar noemen van het Ligconcert®.

Lees meer

Stichting Samen Circulair

Stichting Samen Circulair

Stichting Samen Circulair is gestart met een ambachtscentrum in de Hoeksche Waard waar gebruikte goederen worden gerepareerd, opgewaardeerd en opnieuw verkocht. Samen Circulair gaat zo verspilling tegen en biedt daarnaast een werkplek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer

Stichting TommyTomato

Stichting TommyTomato

Stichting TommyTomato maakt het mogelijk dat alle kinderen een gezonde TommyTomato schoollunch kunnen gebruiken door ouders bij te staan die de lunch niet zelf kunnen betalen.

Lees meer

Storytelling Centre Amsterdam

Storytelling Centre Amsterdam

Storytelling Centre Amsterdam zet zich in voor het vertellen en delen van verhalen: zowel als trainingscentrum, kennisinstituut, festivalproducent als producent van actuele voorstellingen van jong storytelling-talent.

Lees meer

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem is een tweejaarlijks stripfestival in het centrum van Haarlem. Het festival bestaat uit een groot aantal  tentoonstellingen, beurzen, lezingen, concerten, film- en theatervoorstellingen, muzikale optredens en kinderactiviteiten.

Lees meer

Studio JKL - Jan Koen Lomans

Studio JKL - Jan Koen Lomans

Jan Koen Lomans vormt zijn Studio JKL om tot een interdisciplinaire studio, waarin hij samenwerkt met ambachtslieden, kunstenaars, designers, techneuten en wetenschappers. Dit leidt tot bijzondere kunstwerken en installaties.

Lees meer

Studio Peer

Studio Peer

Het theatergezelschap Studio Peer brengt beeldende en betekenisvolle verhalen in een mengvorm van theaterdisciplines, waarbij een virtuoos gebruik van poppen het opvallendste kenmerk is.

Lees meer

Theater Het Kruispunt

Theater Het Kruispunt

Theater Het Kruispunt is een klein theater in Barendrecht. Het staat bekend als intiem, vriendelijk en veelzijdig. Het theater vertoont theater- filmvoorstellingen. Daarnaast werkt het theater met verschillende partners gericht aan cultuurparticipatie en sociaal-maatschappelijke activiteiten.

Lees meer

Theater Koningshof

Theater Koningshof

Theater Koningshof in Maassluis trekt samen op met een aantal culturele partners in de Co-Creatieraad. Gezamenlijk ontwikkelen ze bijzondere kunst- en cultuurprojecten voor de inwoners van Maassluis en geven ze vorm aan het Bruisend Huis Maassluis.
Lees meer

Theaterbolwerk PUNCH

Theaterbolwerk PUNCH

Theaterbolwerk PUNCH brengt teksten van nieuwe Nederlandse toneelschrijvers naar het podium met behulp van een professioneel theaterbolwerk.

Lees meer

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding vertelt verhalen door middel van mobiele apps, zogenaamde audiotours, location based games en augmented reality. De verhalen kunnen fictief of realistisch zijn en worden ondersteund door filmpjes, muziek, geluidsopnamen en foto’s.

Lees meer

Vital Campus

Vital Campus

De overtuiging van Vital Campus is dat veel administratieve talenten thuis op de bank zitten die een fijne ‘baan met opleiding’ verdienen. Vital Campus maakt zich er hard voor deze mensen te helpen en de juiste methode voor begeleiding te bieden.

Lees meer

Vocalsz

Vocalsz

Stichting Vocalsz helpt zangtalenten zich te ontwikkelen tot potentieel succesvolle artiesten: met coaching, zakelijke ondersteuning en vooral door hen een kans te geven  professioneel op te treden!

Lees meer

VPNM

VPNM

Stichting VPNM ondersteunt ideeën en plannen van kunstenaars, artiesten en culturele innovators met praktische raad en daad. Deze projecten kunnen zich in allerlei stadia van ontwikkeling bevinden: goede ideeën zijn of in detail uitgewerkte plannen.

Lees meer

VR Days Europe

VR Days Europe

VR Days Europe organiseert jaarlijks de Immersive Tech Week om de internationale tech community te verenigen, creatieve geesten te inspireren en de Europese industrie te stimuleren.

Lees meer

Weelde/De Geheime Tuin

Weelde/De Geheime Tuin

Weelde is een creatieve vrijplaats in een spannend stukje Rotterdam, het M4H gebied. Het biedt ruimte voor onorthodoxe culturele activiteiten. Samen met Stichting De Geheime Tuin creëert Weelde programma’s voor creatief experiment en innovatieve kunst.

Lees meer

Wij Zijn Rotterdam

Wij Zijn Rotterdam

Wij Zijn Rotterdam biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gelegenheid een vak te leren. Op  de Bakkerswerkplaats en de Bouwerswerkplaats zijn zij van harte welkom.

Lees meer

Wonder

Wonder

Het aanboren van de verrassing – het onverwachte en onvoorspelbare – met humor, schoonheid en vindingrijkheid zijn voor Wonder de belangrijkste instrumenten om maatschappelijke veranderingen te bewerkstelligen.

Lees meer

Woordnacht

Woordnacht

Het Rotterdamse Woordnacht is één van de meest complete literatuurfestivals van Nederland. Jaarlijks toont het veelzijdige programma de diversiteit, kracht en inventiviteit van het literaire veld.

Lees meer

Zouka

Zouka

Zouka maakt en vertelt authentieke verhalen. Voor maatschappelijke opdrachtgevers, maar ook documentaires of theatervoorstellingen op eigen initiatief. Broer en zus Abdelkarim El-Fassi en Asma El-Fassi staan samen aan het roer van Zouka.

Lees meer

Zwols Muziektheater

Zwols Muziektheater

Zwols Muziektheater is een bruisende musicalvereniging in Zwolle waar speelplezier en kwaliteit centraal staan. Talentvolle jongeren en volwassenen kunnen zich hier ontwikkelen in zang, dans en spel.

Lees meer