Onbegrensde Zaken | Recente projecten van Onbegrensde Zaken
Overzicht van de organisaties waar Onbegrensde Zaken op dit moment voor werkt
Antonius, Antonius Gemeenschap, Badhuistheater, Ballon Rouge, Bibelot, Blazerensemble Zuidenwind, BOKS, Brand New Guys, Cafe Bosch, Coloured Circle, Coup Cura, Covar, Cultuurkwadraat, Eigen Werk Theaterteam, Fleck, BOKS Jongerencultuurhuis, DocsOnline, COVAR, De Lokatie, Criminal Minded, Crealisatie Coöperatie, Lab, Recent, projecten, klanten, Onbegrensde Zaken, cliënten, nu, De Andersons, De Locatie, De Maaspoort, De Nieuwe Lichting, De Nobelaer, Graveland, Het Gelders Productiehuis, Hoekschewaards Landschap, Het Vrije Westen, Hoogtij Festival, danscollectief ISH, Kunst & Cultuur Brielle, Kunstgebouw, LUX, Muziek voor de Zorg, Muziektheater De Plaats, OceansX, Olympia Circus, De Oostkust, Ouderpeilpunt, Oxygen, Peeriscoop, Riboet Verhalenkunst, Schaffelaartheater Barneveld, De Speelfabriek, Stadsnomade, Stichting Het Kruispunt Live, Stichting Historische Werf, Stichting Jy Doet, Stichting Ligconcert, Stichting Samen Circulair, Stichting TommyTomato, Storytelling Centre Amsterdam, Stripdagen Haarlem, Studio Peer, Theater Het Kruispunt, Theater Koningshof, Zwols Muziektheater, Zouka, Woordnacht, Wonder, Wij Zijn Rotterdam, Weelde/De Geheime Tuin, VR Days Europe, VPNM, Vital Campus, Tot de Verbeelding
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Recent

De projecten waar we op dit moment aan werken én de organisaties waar we regelmatig voor werken, vind je hieronder. Zoek je ook hulp bij je subsidieaanvragen? Of juist bij de afrekening van aanvragen? Wil je graag je omzet vergroten en meedoen met een aanbestedingstraject? Wij helpen je graag!

Antonius

Antonius

De Antonius Gemeenschap zet zich met verschillende projecten in voor de kwetsbare mens in Haarlem en omstreken. Zij werkt hiervoor samen met kerken, organisaties, bedrijven en vrijwilligers.

Lees meer

Badhuistheater

Badhuistheater

Mike’s Badhuistheater is de culturele thuisbasis voor podiumkunsten in Amsterdam Oost én de thuisbasis van vele bewoners uit Oost. Het Badhuistheater is gevestigd in een voormalig monumentaal Badhuis aan het Boerhaaveplein.

Lees meer

Ballon Rouge

Ballon Rouge

Ballon Rouge is het atelier van fotograaf Marlike Marks, en tegelijkertijd een inspirerende ontmoetingsplek en expositieruimte voor fotografen en andere creatieven in Rotterdam.

Lees meer

Bibelot

Bibelot

Bibelot is het oudste poppodium van Nederland. Met een brede programmering van popconcerten, festivals en dansfeesten is Bibelot hét podium voor popmuziek voor Dordrecht en Zuidwest-Nederland.

Lees meer

Blackrockstar

Blackrockstar

Blackrockstar is rapper, talentcoach en auteur Rivelino Rigters. Alles was hij doet – muziek maken, jongeren begeleiden of schrijven – komt vanuit zijn drive om anderen te inspireren en motiveren een betere versie van zichzelf te worden.

Lees meer

Blazersensemble Zuiderwind

Blazersensemble Zuiderwind

Het Blazersensemble Zuiderwind bestaat uit professionele musici uit Belgisch en Nederlands Limburg die een veelzijdig en uitdagend repertoire spelen, voor een groot en klein publiek.

Lees meer

Coloured Circle

Coloured Circle

Het Amsterdamse Coloured Circle werkt al sinds 2006 aan verbinding en vooruitgang in de stad vanuit een kleurrijk perspectief. Het belangrijkste doel is om de diversiteit aan culturen binnen de samenleving op alle fronten en plekken weerspiegeld te zien en daar vooral een constructieve draai aan te geven.

Lees meer

Covar

Covar

COVAR maakt theatrale portretten over urgente maatschappelijke vraagstukken voor en door jongeren. Muziek, literatuur, installatiekunst en performance zijn de vaste ingrediënten voor onthutsende, multidisciplinaire en inhoudelijk snijdende voorstellingen.

Lees meer

Crealisatie Coöperatie

Crealisatie Coöperatie

De Crealisatie Coöperatie realiseert en faciliteert betaalbare studio- en atelierruimtes voor de creatieve, artistieke en culturele sector in en rondom Amsterdam. Een actueel project is De Hoop in Zaandam, een oude kartonfabriek getransformeerd tot werkplaatsen en ateliers.

Lees meer

Criminal Minded

Criminal Minded

Stichting Criminal Minded werkt op een betekenisvolle manier aan een meer kansrijke toekomst voor jongeren en (jong)volwassenen die in en om detentie blijven steken.
De organisatie maakt gebruik van artistieke en creatieve middelen om de jongeren te ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling.

Lees meer

Cultuurkwadraat

Cultuurkwadraat

Cultuurkwadraat is een belangrijke speler in het Zeeuwse culturele veld. De organisatie is als partner van de Provincie Zeeland verantwoordelijkheid voor cultuureducatie, cultuurparticipatie, cultuurversterking en de cultuuracademie.

Lees meer

De Andersons

De Andersons

De Andersons is een Zweeds / Nederlands muziektheater­gezel­schap, waarvan de kern bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Vanaf september 2022 reizen ze met hun nieuwste theaterconcert Een mooiere wereld in theaters door het hele land.

Lees meer

De Nieuwe Lichting

De Nieuwe Lichting

De Nieuwe Lichting is een Rotterdamse stichting die zich hard maakt voor lokaal muzikaal talent. Ze gunt de verschillende muziekscenes in de stad een podium en stimuleert de ontwikkeling en onderlinge verbinding van de verschillende muziekstijlen en groepen.

Lees meer

De Nobelaer

De Nobelaer

De unieke kracht van dit cultuurhuis in Etten-Leur is de combinatie van podiumkunsten, kunsteducatie, bibliotheek en sociaal/culturele activiteiten. Dat alles niet alleen onder één dak, maar ook onder één bestuurlijke vlag.

Lees meer

De Zeister Muziekdagen

De Zeister Muziekdagen

De Zeister Muziekdagen is een toonaangevend internationaal kamermuziekfestival met een uitgebreid talentontwikkelingsprogramma dat ieder jaar in augustus in Zeist wordt gehouden.

Lees meer

DocsOnline

DocsOnline

DocsOnline is een online platform met een toonaangevende documentaire collectie, waar meer dan 300 recente en klassieke kwaliteitsdocumentaires tegen betaling bekeken kunnen worden.

Lees meer

Drop-in Academy

Drop-in Academy

De Drop-in-Academy is een programma voor talentvolle mbo-jongeren die zich niet thuis voelen op een reguliere school en liever aan de slag gaan met een andere manier van werken en leren.

Lees meer

Eigen Werk Theaterteam

Eigen Werk Theaterteam

Eigen Werk Theaterteam maakt sociaal bewogen theater voor de hele familie.  Met nieuwsgierigheid en een liefdevolle blik maken ze stevige onderwerpen voor jong en oud invoelbaar .

Lees meer

Graveland

Graveland

Graveland Festival maakt Hoogeveen twee dagen lang tot het centrum van Metalliefhebbers. Het festival in de schitterende bosrijke omgeving toont jaarlijkse grote namen uit de internationale black- en deathmetalscene.

Lees meer

Het Gelders Productiehuis

Het Gelders Productiehuis

Het Gelders Productiehuis zet zich in om verschillende doelgroepen – vooral kinderen en jongeren – actief kennis te laten maken met podiumkunsten door samen toegankelijk en laagdrempelig theater te maken.

Lees meer

Het Vrije Westen

Het Vrije Westen

De missie van Stichting Het Vrije Westen is het vieren van de vrijheid met een Bevrijdingsfestival in Amsterdam. Een gelaagde programmering creëert bewustzijn en stimuleert bewustwording rondom vrijheid.

Lees meer

Hoogtij Festival

Hoogtij Festival

Hoogtij Festival is een festival in het sfeervolle kunstenaarsdorp’ Groede. Gedurende twee dagen vinden binnen en buiten klassieke muziekconcerten en optredens plaats, die worden gecombineerd met theater, dans, installaties, film en beeldende kunst.

Lees meer

ICK

ICK

ICK – het Internationaal Choreografisch Kunstencentrum – is een hedendaags dansgezelschap onder leiding van het choreografen duo Emio Greco en Pieter C. Scholten. Maar het is nog veel meer dan dat …

Lees meer

ISH

ISH

Het danscollectief ISH laat zich moeilijk vatten. En dat is met opzet zo. ISH houdt niet van grenzen en kiest niet voor één kunstvorm. ISH verbindt door te verrassen.

Lees meer

Kunst & Cultuur Brielle

Kunst & Cultuur Brielle

Het culturele leven van Brielle wordt in grote mate aangestuurd door de Stichting Kunst en Cultuur Brielle, een stichting die het aanbod van cultuur nadrukkelijk combineert met maatschappelijk belang en een educatieve inzet.

Lees meer

Kunstgebouw

Kunstgebouw

Het kunstgebouw zet zich in voor cultuuronderwijs en cultuurparticipatie in Zuid-Holland. Het laat zien wat er allemaal al is en stimuleert nieuwe initiatieven en projecten.

Lees meer

Kunstplatform Link

Kunstplatform Link

Kunstplatform Link opende in september 2023 haar deuren in het hart van Zwolle. Drie kunstenaars namen het initiatief voor een laagdrempelige en gratis expositieruimte voor hoogwaardige, experimentele hedendaagse kunst.

Lees meer

LUX

LUX

LUX is een onafhankelijk en vrijzinnig podium in Nijmegen. Met zeven filmzalen, een theaterzaal en verschillende andere ruimten biedt Lux plek aan arthousefilm, maar ook aan andere spraakmakende en innovatieve programma’s.

Lees meer

Muziek voor de Zorg

Muziek voor de Zorg

Muziek voor de zorg verzorgt zo’n tweehonderd mooie en professioneel uitgevoerde muzikale optredens per jaar in diverse zorginstellingen voor ouderen met dementie.

Lees meer

Muziektheater De Plaats

Muziektheater De Plaats

Opvallende locaties die vragen om een verhaal, professionele theatermakers die samenwerken met plaatselijke amateurkoren, interculturele choreografieën en verrassende muziek, het zijn elementen van de voorstellingen die De Plaats al meer dan twintig jaar maakt.

Lees meer

Nieuwe Helden Next Level

Nieuwe Helden Next Level

Nieuwe Helden Next Level is een groeiende hiphop- en urban community in Midden-Limburg waar jonge mensen hun culturele skills kunnen ontwikkelen en een podium krijgen om hun verhaal te vertellen.

Lees meer

OceansX

OceansX

OceansX is een sociale onderneming die vertrekt vanuit de overtuiging dat alles grenzen heeft, behalve het menselijk potentieel. Vanuit een onderzoekende en open houding ontwikkelt OceansX duurzame projecten met gelijkgestemden.

Lees meer

Olympia Circus

Olympia Circus

Het Olympia Circus tilt kinderen uit het Amsterdamse Nieuw-West letterlijk en figuurlijk op. Kinderen lopen op stelten en vliegen door de lucht. Ze worden hier ‘ver-licht’.
Stimulering van beweging en integratie gaan hand in hand.

Lees meer

De Oostkust

De Oostkust

Stichting De Oostkust bedenkt, ontwikkelt en realiseert festivals, theatervoorstellingen en evenementen en maakt programma’s voor unieke locaties. Het gaat De Oostkust vooral om culturele projecten en manifestaties waarbij de dialoog centraal staat.

Lees meer

Riboet Verhalenkunst

Riboet Verhalenkunst

Riboet Verhalenkunst brengt leven in musea en erfgoedinstellingen. Daartoe haalt Riboet verhalen op bij mensen, legt deze verhalen vast, bewaart ze voor anderen, deelt ze en geeft ze in de vorm van een lied of andere kunstuiting een nieuw leven.

Lees meer

Rover

Rover

Het jonge Maastrichtse dansgezelschap Rover maakt sinds 2021 interdisciplinaire dansvoorstellingen vanuit een maatschappelijke drive, met een sterke focus op artistieke kwaliteit.

Lees meer

De Speelfabriek

De Speelfabriek

De Speelfabriek is een speel- en werkplaats in Rotterdam-Zuid voor kinderen van vijf tot twaalf jaar. Als educatieve leertuin laat de Speelfabriek kinderen spelenderwijs in aanraking komen met techniek op allerlei verschillende manieren en niveaus.

Lees meer

Stadsnomade

Stadsnomade

Stadsnomade organiseert urban activiteiten voor jongeren tussen de 6 en 25 jaar in Maastricht en omstreken. Met skateboarden, streetsports en urban culture weet Stadsnomade sport en cultuur te verbinden.

Lees meer

Stichting Het Kruispunt Live

Stichting Het Kruispunt Live

Een lokale omroep, een theater, een restaurant, een persbureau en de plaatselijke bibliotheek richtten samen een stichting op. Hun doel? Meer cultuurparticipatie en sociaal-maatschappelijke activiteiten in ‘hun’ gebouw Het Kruispunt.

Lees meer

Stichting Historische Werf

Stichting Historische Werf

Stichting Historische Werf Edam maakt zich hard voor het voortbestaan van de historische scheepswerf Groot en voor het behoud van scheepsambachten voor de volgende generaties.

Lees meer

Stichting Jy Doet

Stichting Jy Doet

Praktische hulp voor mensen met een minimuminkomen is veelal gecentreerd in de steden die onbereikbaar zijn als je op het platteland woont en geen geld hebt voor een buskaartje. Stichting JY doet rijdt daarom met een POP-UP kledingtruck naar de mensen toe.

Lees meer

Stichting Ligconcert

Stichting Ligconcert

Sterpianisten Sandra en Jeroen van Veen leerden elkaar als studenten al improviserend aan de piano kennen. Inmiddels spelen zij al meer dan dertig jaar samen op één of twee piano’s. Ook kan Jeroen zich bedenker en ontwikkelaar noemen van het Ligconcert®.

Lees meer

Stichting Samen Circulair

Stichting Samen Circulair

Stichting Samen Circulair is gestart met een ambachtscentrum in de Hoeksche Waard waar gebruikte goederen worden gerepareerd, opgewaardeerd en opnieuw verkocht. Samen Circulair gaat zo verspilling tegen en biedt daarnaast een werkplek aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem

Stripdagen Haarlem is een tweejaarlijks stripfestival in het centrum van Haarlem. Het festival bestaat uit een groot aantal  tentoonstellingen, beurzen, lezingen, concerten, film- en theatervoorstellingen, muzikale optredens en kinderactiviteiten.

Lees meer

Theatergroep Burger Koekoek

Theatergroep Burger Koekoek

Theatergroep Burger Koekoek uit Nijmegen maakt schurend en geëngageerd muziekcabaret over actuele maatschappelijke thema’s. Burger Koekoek bestaat uit filosoof, schrijver, zanger en gitarist Cor Burger en acteur en multi-instrumentalist Robbert Koekoek.

Lees meer

Theater Het Kruispunt

Theater Het Kruispunt

Theater Het Kruispunt is een klein theater in Barendrecht. Het staat bekend als intiem, vriendelijk en veelzijdig. Het theater vertoont theater- filmvoorstellingen. Daarnaast werkt het theater met verschillende partners gericht aan cultuurparticipatie en sociaal-maatschappelijke activiteiten.

Lees meer

Theaterbolwerk PUNCH

Theaterbolwerk PUNCH

Theaterbolwerk PUNCH brengt teksten van nieuwe Nederlandse toneelschrijvers naar het podium met behulp van een professioneel theaterbolwerk.

Lees meer

Toneelgroep Jan Vos

Toneelgroep Jan Vos

Toneelgroep Jan Vos maakt voorstellingen op locatie over actuele onderwerpen die gewone mensen raken: ze tonen hoe mensen leven – of overleven – in een sterk veranderende wereld.

Lees meer

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding

Tot de Verbeelding vertelt verhalen door middel van mobiele apps, zogenaamde audiotours, location based games en augmented reality. De verhalen kunnen fictief of realistisch zijn en worden ondersteund door filmpjes, muziek, geluidsopnamen en foto’s.

Lees meer

VPNM

VPNM

Stichting VPNM ondersteunt ideeën en plannen van kunstenaars, artiesten en culturele innovators met praktische raad en daad. Deze projecten kunnen zich in allerlei stadia van ontwikkeling bevinden: goede ideeën zijn of in detail uitgewerkte plannen.

Lees meer

VR Days Europe

VR Days Europe

VR Days Europe organiseert jaarlijks de Immersive Tech Week om de internationale tech community te verenigen, creatieve geesten te inspireren en de Europese industrie te stimuleren.

Lees meer

Vredeskerkje

Vredeskerkje

Het vredeskerkje is Bergen aan Zee heeft een belangrijke functie als plek om samen te komen. Het wordt zowel voor persoonlijke vieringen en herdenkingen als voor culturele evenementen gebruikt.

Lees meer

Weelde/De Geheime Tuin

Weelde/De Geheime Tuin

Weelde is een creatieve vrijplaats in een spannend stukje Rotterdam, het M4H gebied. Het biedt ruimte voor onorthodoxe culturele activiteiten. Samen met Stichting De Geheime Tuin creëert Weelde programma’s voor creatief experiment en innovatieve kunst.

Lees meer

Wij Zijn Rotterdam

Wij Zijn Rotterdam

Wij Zijn Rotterdam biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de gelegenheid een vak te leren. Op  de Bakkerswerkplaats en de Bouwerswerkplaats zijn zij van harte welkom.

Lees meer

Woordnacht

Woordnacht

Het Rotterdamse Woordnacht is één van de meest complete literatuurfestivals van Nederland. Jaarlijks toont het veelzijdige programma de diversiteit, kracht en inventiviteit van het literaire veld.

Lees meer

Zouka

Zouka

Zouka maakt en vertelt authentieke verhalen. Voor maatschappelijke opdrachtgevers, maar ook documentaires of theatervoorstellingen op eigen initiatief. Broer en zus Abdelkarim El-Fassi en Asma El-Fassi staan samen aan het roer van Zouka.

Lees meer

Zwitsalpodium

Zwitsalpodium

Het Zwitsalpodium op het ruige industriële Zwitsalterrein in Apeldoorn is een laagdrempelige locatie met enorme potentie. Het theater biedt culturele ruimte voor het onverwachte en het nieuwe, voor co-creatieve projecten en talentontwikkeling voor podiumkunsten.

Lees meer

Zwols Muziektheater

Zwols Muziektheater

Zwols Muziektheater is een bruisende musicalvereniging in Zwolle waar speelplezier en kwaliteit centraal staan. Talentvolle jongeren en volwassenen kunnen zich hier ontwikkelen in zang, dans en spel.

Lees meer