Onbegrensde Zaken | Missie en visie
23569
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-23569,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Missie

Gedreven door de missie om sluimerende en onbenutte potentie tot leven te brengen en dromen te vertalen in zakelijke mogelijkheden, ziet Onbegrensde Zaken kans om kunstenaars, ontwerpers, culturele, duurzame en maatschappelijke instellingen te helpen hun ideeën ten uitvoer te brengen.

Onbegrensde Zaken wil een substantiële bijdrage leveren aan projecten die de verbeeldingskracht en fantasie prikkelen, die mensen dichter bij elkaar brengen, die de werkelijkheid transformeren en inkleuren en die de maatschappij verduurzamen en laten bloeien. Wij ondersteunen bij het realiseren van een waardevolle strategie, heldere bedrijfsvoering, zinvolle en complete subsidie- fondsen- en sponsoraanvragen, gerichte marketing, en samenhangende businessplannen. We geven trainingen en ondersteunen bij aanbestedingen. We zijn een onderneming én een collectief met ruime ervaring en goede connecties.

Ons motto luidt: ‘Denk onbegrensd en handel met kennis van zaken’.

 

Visie

De wereld heeft aandacht nodig en goede zorg. Dit geldt voor aarde én mensheid. Aan een gezond klimaat en een meer menselijke leefomgeving liggen kernwaarden ten grondslag als schoonheid, gelijkheid, authenticiteit, connectie en saamhorigheid.

De natuur is onze inspiratiebron. Hierin heeft alles haar plek en functie, ogenschijnlijk ongeordend en toch in perfect evenwicht en in balans. Wij willen bijdragen aan een heilzaam klimaat voor uitwisseling en groei, voor leren van elkaar en ruimte geven aan wat nu en morgen nodig is.

Verbeeldingskracht is levenskracht, ze biedt mogelijkheden in oplossingen te denken, geeft antwoorden en opent deuren die anders gesloten blijven. Kunst en cultuur kleuren de wereld. Ze geven haar vorm en identiteit, ze bieden rust en introspectie, ontroeren en prikkelen de fantasie. Kunst en cultuur spelen een wezenlijke rol in de bewustwording en ontwikkeling van de mens. Wij willen kunst en cultuur de plek en aandacht geven die ze verdienen. Wij willen bijdragen aan een wereld waar menselijke waarden en aandacht voor mens en aarde centraal staan.