Onbegrensde Zaken | Ariënne Groenewoud
Ariënne Groenewoud geeft cursussen en trainingen over fondsenwerving, netwerken en het geven van presentaties.
fondsenwerver, non-profit sector, netwerken, presentaties geven, verbinden, creatief denken, arienne groenewoud
21566
page-template-default,page,page-id-21566,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Ariënne Groenewoud

Fondsenwerver/docent

Ariënne Groenewoud werkte jarenlang voor de Rabobank en hield zich daar vooral bezig met marketing communicatie, sponsoring en ondersteuning van goede doelen. Als zelfstandig fondsenwerver heeft ze zich de afgelopen jaren toegelegd op het aanschrijven van publieke en private fondsen, met als doel geld te werven voor projecten in de non-profit sector. De basis is altijd een goed doortimmerd, realistisch verhaal dat voldoende gevoel bevat om anderen te raken en aan te zetten tot actie.

 

Ariënne brengt mensen graag in beweging. Dat doet ze onder andere met de cursussen en trainingen die ze geeft over fondsenwerving, netwerken en het geven van presentaties. Het is daarbij altijd de opzet dat mensen daadwerkelijk aan de slag gaan met de eigen fondsenwerving.

 

Door het lesgeven ontdekte Ariënne andere kwaliteiten bij zichzelf. Ze is een verbinder die mensen vertrouwen geeft en ze gemakkelijker met elkaar in gesprek brengt. Ze heeft zich verschillende methodieken eigen gemaakt om mensen in organisaties beter te laten samenwerken.

 

Ariënne is goed in het structureren en begrijpelijk maken van ingewikkelde zaken en het vinden van creatieve oplossingen. Tot haar klanten behoren vooral zorginstellingen, een woningcorporatie en organisaties met een culturele en/of sociaal-maatschappelijke doelstelling.