Onbegrensde Zaken | Ballon Rouge
Ballon Rouge is een inspirerende ontmoetingsplek en expositieruimte voor fotografen en andere creatieven in Rotterdam.
Ballon Rouge, inspirerende ontmoetingsplek, expositieruimte, fotografen, fotografie, Rotterdam.
24654
page-template-default,page,page-id-24654,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Ballon Rouge is lange tijd de sluimerende droom van fotograaf Marlike Marks geweest. In 2022 kreeg ze de kans haar plannen waar te maken: een inspirerende ontmoetingsplek en expositieruimte creëren voor fotografen en andere creatieven in Rotterdam. Ballon Rouge wordt door haar gebruikt als eigen atelier en expositieruimte. Daarnaast faciliteert ze onder andere gastexposities, lezingen, workshops en boekpresentaties.

Naast atelier en expositieruimte is Ballon Rouge een stichting (in oprichting) met als doel het samenbrengen van fotografen, kunstenaars en makers, en het creëren van een creatieve en inspirerende ontmoetingsplek in Rotterdam Noord. Stichting Ballon Rouge wil samenwerkingen stimuleren en fotografen meer mogelijkheden aanreiken, zowel op het gebied van inspiratie, werk- en expositieruimte als op financieel vlak, om fotografieprojecten te ontwikkelen en dit werk een mooi podium te geven.

ballonrouge.org