Onbegrensde Zaken | Bart van Gemert
Bart van Gemert, Onbegrensde zaken, componist, tekstschrijver, muzikant, publiciteit, marketing, communicatie, fondsenwerving, sponsoring, kunst en cultuur, goede doelen
Bart van Gemert is van huis uit muzikant. Na een bachelor drums en een master compositie afgerond te hebben aan het Utrechts Conservatorium, is hij al tien jaar werkzaam als muzikant, componist en drumdocent.
24788
page-template-default,page,page-id-24788,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Bart van Gemert

Tekstschrijver

Bart van Gemert is van huis uit muzikant. Na een bachelor drums en een master compositie afgerond te hebben aan het Utrechts Conservatorium, is hij al tien jaar werkzaam als muzikant, componist en drumdocent. Hij heeft CD’s en EP’s uitgebracht met bands als Startas Orkester, Wooden Soldiers, en Baker-Miller Noir.

 

Na een decennium in de muziek doorgebracht te hebben is het tijd voor iets nieuws: tekst. Bart heeft altijd al hobbymatig geschreven. Satirische nieuwsblogs tijdens zijn studie en later ook gedichten, kinderverhalen en muziekeducatief werk. Toen de kans zich voordeed om zijn beroepspraktijk uit te breiden met zijn tweede liefde, greep hij die met beide handen aan.

 

Bart vindt kunst van levensbelang. Kunst zou dan ook toegankelijk moeten zijn voor iedereen. Als tekstschrijver daaraan bij kunnen dragen, is wat Bart gelukkig maakt.