Onbegrensde Zaken | Beleid maken en uitvoeren
23320
page-template-default,page,page-id-23320,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Carla Leurs

Culturele organisaties die ondersteuning wensen bij het vaststellen van hun beleid en het maken van concrete keuzes die passen bij de richting die hun instelling inslaat, zijn bij Onbegrensde Zaken aan het goede adres.
 

We hebben ruime ervaring in de begeleiding van organisaties bij het opstellen van een lange termijnplan en het formuleren van doelstellingen. Daarbij zoeken we altijd naar de inbedding van de doelstellingen in de samenleving en de verbinding ervan met externe vraagstukken en partijen.

 

Voor het formuleren van een adequaat beleid zoomen we tevens in op de benodigde middelen en onderzoeken langs welke wegen de strategie gerealiseerd kan worden.
Ten alle tijde is er oog voor de positionering van de organisatie, de brede waaier aan mogelijkheden (spreiding) en de samenwerkingspartners. En wellicht ten overvloede; daar waar in het bedrijfsleven gesproken wordt over strategie, benut de not for profit wereld liever het woord ‘beleid’.
 

Voor wie:
Organisaties die hun beleid (opnieuw) willen onderzoeken, formuleren of aanscherpen.  

 

Door:
Carla Leurs en Marion Beltman

 

Kosten:
Afhankelijk van de concrete vraag, het aantal deelnemers en aantal dagdelen. Wij maken een offerte op aanvraag.
Per dagdeel betaal je € 600,- ex BTW.