Onbegrensde Zaken | Carla Leurs
Carla Leurs is initiatiefnemer van Onbegrensde Zaken. Naast subsidiewerving organiseert ze ook festivals, evenementen en theatervoorstellingen.
Carla Leurs, Onbegrensde Zaken, zelfstandig tekstschrijver, subsidieaanvragen, subsidiewerving, welzijnsorganisaties, duurzaamheid, stadslandbouw, architectuur
20867
page-template-default,page,page-id-20867,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Carla Leurs

General Manager

Carla Leurs studeerde Algemene Literatuurwetenschap en Moderne Nederlandse Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam. Nog tijdens haar studie werd ze zelfstandig tekstschrijver. Na een paar jaar leidde dit tot het schrijven van subsidieaanvragen. Die ook vanaf het begin met regelmaat toegekend werden.

 

Carla heeft naast de subsidiewerving ook altijd festivals, evenementen en theatervoorstellingen georganiseerd. Ze trekt graag aan de touwtjes achter de schermen en zet anderen in het zonnetje.

 

Ze houdt van afwisseling, van teksten schrijven en beleid ontwikkelen, van het produceren van (grote) evenementen en het lobbyen naar ambtenaren en politici, van het beheren van grote budgetten en het werven van subsidies tot het opbouwen van communities.

 

Carla werkt voor organisaties in de culturele sector, voor welzijnsorganisaties, goede doelen en organisaties actief in duurzaamheid, stadslandbouw en architectuur. Carla voert het accountmanagement voor aanbestedingen en subsidietrajecten en is initiatiefnemer van Onbegrensde Zaken.

www