Onbegrensde Zaken | Chayene Feron
Chayene Feron studeert Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht waar ze wordt opgeleid tot zakelijk ondernemer
Junior zakelijk leider, Chayene Feron, culturele sector, zakelijk ondernemer, manager, verbinder
24808
page-template-default,page,page-id-24808,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Chayene Feron

Junior zakelijk leider

Als beginnend creatief ondernemer is Chayene op verschillende gebieden thuis in de culturele sector. Haar passie is anderen ondersteunen op zakelijk gebied zodat makers kunnen doen waar zij goed in zijn, namelijk maken.

 

Chayene studeert Kunst en Economie aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht waar ze wordt opgeleid tot zakelijk ondernemer, manager en verbinder in de culturele sector. Al van jongs af aan grijpt ze elke kans aan om nieuwe dingen te ontdekken en te leren. Met haar nieuwsgierige houding en enthousiasme houdt ze van uitdagingen en weet ze van aanpakken.

 

Chayene zal vanuit Heerlen Onbegrensde Zaken ondersteunen als junior zakelijk leider om artistieke ideeën en plannen om te zetten naar realiteit. Het produceren van een open maakveld en ruimte om vrijuit te creëren zijn hierbij haar leidraad.