Onbegrensde Zaken | Christie Arends
22050
page-template-default,page,page-id-22050,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Christie Arends

Strategisch organisatieadviseur/ Specialist beeldende kunst

Christie Arends werkte jarenlang in de museumwereld in uiteenlopende functies, van educator tot tentoonstellingsmaker en van afdelingshoofd tot directeur. Zij is een sterke strateeg met een kritische geest. Als je dit koppelt aan creativiteit, dan heb je een dynamische denker met een brede kijk op beeldende kunst, vormgeving en goed functionerende organisaties.

 

Jarenlang was Christie als tentoonstellingsmaker actief. Als opleider aan de Willem de Kooning Academie was ze betrokken bij kunstenaars en vormgevers die hun artistieke ontwikkeling nog maar net waren begonnen.

 

Intussen bedacht en schreef ze plannen, oplossingen, koersen en strategieën (en ook af en toe een list), missies en visies, zat ze grote en kleine vergaderingen voor, onderhandelde met gemeentes, vroeg subsidies aan en dacht ondertussen steeds meer na over de zin van het bestaan.

 

Ze werkte onder meer voor Museum Boijmans Van Beuningen, het Zeeuws Museum, Museum Arnhem, Schunck, het Mondriaan Fonds.