Onbegrensde Zaken | Conny van Gaans
Conny van Gaans werkt voor Onbegrensde Zaken zij als fondsenwerver en houdt zich vooral bezig met maatschappelijke projecten voor welzijnsorganisaties, arbeidsparticipatie en duurzaamheid.
Onbegrensde Zaken, fondsenwerver, maatschappelijke projecten, welzijnsorganisaties, arbeidsparticipatie, duurzaamheid.
24624
page-template-default,page,page-id-24624,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Conny van Gaans

Fonsenwerver

Na het afronden van haar Hbo-opleiding commerciële economie koos Conny van Gaans niet voor marketing, maar voor een commerciële functie in de techniek. Ruim twintig jaar heeft zij materialen verkocht voor werktuigbouwkundige installaties.

 

Op zoek naar een heel andere uitdaging is zij daarna gaan werken voor een agrarische bedrijfsverzorgingsdienst. Daar heeft zij de dienst payrolling opgezet en heeft zij bij heel veel verschillende bedrijven in de keuken kunnen kijken.

 

Door haar vrijwilligerswerk bij een museum is Conny zes jaar geleden met fondsenwerving gestart. Dit vond zij zo interessant dat zij hier haar werk van heeft gemaakt. Door zich ook te richten op overheidssubsidies voor het bedrijfsleven is zij breed georiënteerd.

 

Voor Onbegrensde Zaken werkt zij als fondsenwerver en houdt zij zich bezig met maatschappelijke projecten voor welzijnsorganisaties, arbeidsparticipatie en duurzaamheid.

 

subsidiecon.nl