Onbegrensde Zaken | Corien van der Poll
Corien van der Poll, Onbegrensde zaken, publiciteit, marketing, communicatie, fondsenwerving, sponsoring, kunst en cultuur, goede doelen
Corien van der Poll studeerde in 1993 af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, afdeling docent Beeldende Vorming.
24784
page-template-default,page,page-id-24784,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Corien van der Poll

Fondsenwerver

Corien van der Poll studeerde in 1993 af aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten, afdeling docent Beeldende Vorming. Sindsdien heeft ze zich breed ontwikkeld in de culturele sector. De organisatorische kant van projecten trok haar steeds meer aan. Na een studie Bedrijfskunde richt zij zich voornamelijk op de zakelijke leiding van theatergroepen en fondsenwerving voor culturele projecten.

 

Het heeft haar altijd geïnteresseerd hoe de kunsten zich verhouden tot de maatschappij en dat heeft zich vertaald in haar werk. In haar rol als fondsenwerver en schrijver van projectplannen zal ze de initiatiefnemers altijd bevragen op de beoogde maatschappelijke impact van de projecten.

 

Corien gaat intuïtief en sensitief te werk.  Ze vindt het belangrijk dat met name de zachte waarden in het leven tot bloei komen zonder daarbij de zakelijke kant uit het oog te verliezen.