Onbegrensde Zaken | Crealisatie Coöperatie
De Crealisatie Coöperatie realiseert en faciliteert betaalbare studio- en atelierruimtes voor de creatieve, artistieke en culturele sector in en rondom Amsterdam. Een actueel project is De Hoop in Zaandam, een oude kartonfabriek getransformeerd tot werkplaatsen en ateliers.
Crealisatie Coöperatie, studio's, atelierruimtes, creatieve, artistieke, culturele sector, De Hoop, Zaandam, kartonfabriek, werkplaatsen, ateliers
22597
page-template-default,page,page-id-22597,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

De Crealisatie Coöperatie is een organisatie die betaalbare studio- en atelierruimtes aanbiedt voor de creatieve, artistieke en culturele sector in en rondom Amsterdam. Dit gebeurt veelal in oude fabriekspanden, loodsen of op braakliggende terreinen. Zo werd een voormalige kartonfabriek op het Barndegat in Zaandam getransformeerd tot een uniek modulair atelierdorp ‘De Hoop’.

De Hoop is  inmiddels een uitdagende creatieve Maakgemeenschap met ruimte voor experiment en laagdrempelige cultuur. Een gemeenschap die staat voor zelfwerkzaamheid en sociaal ondernemerschap. Want De Hoop is een unieke zelforganiserende en groene gemeenschap in wording met een uitgesproken sociale doelstelling.

Onbegrensde Zaken lid Jacek Rajewski is sinds februari 2019 zakelijke directeur van de ‘De Hoop’ en in die hoedanigheid ook verantwoordelijk voor de fondsen- en subsidiewerving.

 

maakgemeenschap-dehoop.org
crealisatiecooperatie.org