Onbegrensde Zaken | Criminal Minded
21895
page-template-default,page,page-id-21895,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Het programma Criminal Minded wil op een betekenisvolle manier werken aan een meer kansrijke toekomst voor jongeren die in en om detentie blijven steken.

Veel van de jongeren die voor het programma Criminal Minded in aanmerking komen hebben al een heel arsenaal aan interventies en hulpprogramma’s achter de rug.

Door gebruik te maken van artistieke en creatieve uitingsvormen worden jongeren in de leeftijd van 18-24 jaar door het programma gestimuleerd na te denken over hun talenten en ertoe aangespoord manieren te vinden om deze concreet te vertalen naar kansen en mogelijkheden in hun leven.

Het programma Criminal Minded maakt gebruik van gedeelde, herkenbare ervaringen die inspireren en uitnodigen om actief te participeren. Al doende ontwikkelt de jongere persoonlijk leiderschap in de richting van een voor de jongere betekenisvol bestaan, waar geen plaats meer is voor criminaliteit.

Criminal Minded wordt geleid door Rivelino Rigters en Georgios Lazaki.

criminalminded.nl