Onbegrensde Zaken | Cultuurnota 2021-2024
22258
page-template-default,page,page-id-22258,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Podiumkunstenaars, podia, festivals en theatergezelschappen opgelet; in 2020 moet je weer je aanvraag indienen voor het nieuwe cultuurplan 2021-2024. Het is nu het uitgelezen moment om te evalueren hoe de zaken gaan en hoe je dat in een nieuw plan zet als voorbode voor de nieuwe aanvraag.

Welke doelen stellen jullie? Wat maakt je onderscheidend? Welke artistieke kwaliteit wil je neerzetten en voor wie? Hoeveel inkomsten heb je nodig en uit welke bron? Hoe ga je dat organiseren? Hoe ga je de wereld laten weten dat je er bent? Wat is je meerwaarde voor de stad? En hoe ziet jullie ondernemerschap eruit?

Kortom: Heeft je instelling behoefte aan een heldere strategie en ondersteuning bij het meerjaren Cultuurplan 2021-2024? Wil je tegemoet komen aan de opmerkingen en adviezen van de commissie op voorgaande aanvragen? Zoek je een adviseur in deze fase voorafgaand aan het indienen van de volgende subsidieaanvraag die ondersteunt, scherp houdt, meedenkt en een relevant traject uitzet?

Marion Beltman helpt je en stelt de kritische vragen die noodzakelijk zijn om de antwoorden op bovenstaande vragen te krijgen. Ze houdt je de zo nodige spiegel voor die je gedachten aanscherpt richting het nieuwe kunstenplan, of dit nu voor de eerste keer is of dat je een doorgewinterde aanvrager bent.

Uiteraard kunnen wij van Onbegrensde Zaken je verder bij staan dan deze training gaat, maar dit is een goed begin, zeker als je het zelf kunt.

Voor wie?
Artiesten, programmeurs, podia, theatergezelschappen en festivalorganisatoren die op weg gaan naar een aanvraag binnen het cultuurplan 2021-2024.

Kosten:
600,00 per dagdeel exclusief 21% btw. Duur in overleg.