Onbegrensde Zaken | De Andersons
23151
page-template-default,page,page-id-23151,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

De Andersons is een Zweeds/Nederlands muziektheatergezelschap, waarvan de kern bestaat uit Anna Ågren en Roel Dullaart. Hun nieuwe muziektheatervoorstelling Een mooiere wereld reist vanaf september  door het hele land. De bekende schrijver en dichter Sjoerd Kuyper schreef voor deze voorstelling het scenario, verzorgde de dramaturgische lijn en leverde een bijdrage aan de liedteksten. De tournee van Een mooiere wereld voert langs kleine en middelgrote theaters en bijzondere locaties zoals kerken en dorpshuizen.

Voor Corona uitbrak, stonden De Andersons met hun theaterconcert Hier Dooft Niets in 130 theaters en op bijzondere locaties. Eerder maakten ze samen met Arjen Lubach de voorstelling In gesprek met mijn moordenaar, brachten ze een voorstelling over het leven en werk van Cornelis Vreeswijk en speelden ze een concertreeks in samenwerking met de band Zijlstra (Ballades en Brutaliteiten). Daarnaast speelden ze als zangers en theatermakers in diverse producties (onder andere in Verboden te Lachen van en met Herman van Veen en Het Vreemdelingenlegioen en stonden ze op verschillende binnen- en buitenlandse theaterfestivals.

 

deandersons.nl