Onbegrensde Zaken | DocsOnline
24151
page-template-default,page,page-id-24151,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

DocsOnline is een online platform met een toonaangevende documentaire collectie, waar meer dan 300 recente en klassieke kwaliteitsdocumentaires tegen betaling bekeken worden. DocsOnline heeft meer dan 3.000 particuliere bezoekers en vele tienduizenden bezoekers per dag vanuit instellingen en universiteiten.

De website DocsOnline.tv is in de eerste plaats opgezet om het bereik van documentaires groter te maken en om onafhankelijke documentairemakers financieel te ondersteunen door hun werk blijvend te vertonen aan een wereldwijd én betalend publiek. Oók die films die niet op televisie worden uitgezonden of films die na een korte vertoningsperiode in de bioscopen snel weer uit het zicht verdwenen zijn.

Op de tweede plaats – maar minstens zo belangrijk – wil DocsOnline meer mensen door middel van de documentaire inzicht geven in de wereld die hen omringt, haar geschiedenis, de cultuur waarin we leven. DocsOnline wil kijkers bewust maken van hun eigen positie in het grote, soms complexe geheel van de wereld waarin we leven en aansporen tot reflectie en gesprekken. In dat kader organiseert DocsOnline verschillende projecten, waarin reflectie en debat naar aanleiding van documentaires wordt gefaciliteerd en gestimuleerd. Een van die projecten is Docs4Thought.

 

www.docsonline.tv.