Onbegrensde Zaken | Eigen Werk Theaterteam
24169
page-template-default,page,page-id-24169,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Eigen Werk Theaterteam maakt vanaf het oprichtingsjaar (2000), sociaal betrokken theatervoorstellingen voor kinderen en volwassenen. Persoonlijke, betrokken en relevante verhalen vormen het uitgangspunt van de producties. De voorstellingen worden gemaakt vanuit van de makers zelf. Met veel inlevingsvermogen brengt Eigen Werk Theaterteam nieuw geschreven repertoire met muziek als vanzelfsprekende tweede taal. Vaak stevig van inhoud, maar licht van toon zonder de harde waarheid te schuwen.

Pieter Tiddens, artistiek leider en oprichter van Eigen Werk, heeft een team om zich heen gevormd, waardoor een gezelschap is ontstaan dat in staat is nog scherper eigen werk te maken. Voorstellingen die je aan het denken zetten en uitnodigen tot een gesprek, met thema’s waarin het mogelijk is om zelfs over de grootst mogelijke ellende te lachen.

Eigen Werk Theaterteam speelt voorstellingen in theaters, op scholen en BSO’s, op festivals en steeds vaker op ongebruikelijke locaties, door heel het land. Overal kunnen spelen vindt Eigen Werk Theaterteam belangrijk om kinderen en volwassenen die weinig bekend zijn met theater te bereiken. De producties van Eigen Werk Theaterteam zijn om deze reden veelal zelfvoorzienend met licht en geluid. Naast het spelen van voorstellingen vindt het theater van EWT zijn weg in de vorm van podcasts, interactieve programma’s en livestreams, documentaires en vlogs.

www.eigenwerktheaterteam.nl