Onbegrensde Zaken | Eline van Wieren
Ariënne Groenewoud geeft cursussen en trainingen over fondsenwerving, netwerken en het geven van presentaties.
fondsenwerver, non-profit sector, netwerken, presentaties geven, verbinden, creatief denken, arienne groenewoud
24985
page-template-default,page,page-id-24985,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Eline van Wieren

Schrijver/tekstschrijver/holistisch masseur

Eline van Wieren studeerde Creative Writing aan ArtEZ en kunstmanagement aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens haar studies was ze redactielid bij een literair tijdschrift, werkte ze als programmeur voor een theater en organiseerde ze internationale schrijfretraites.

 

Bij het organiseren van de schrijfretraites ontdekte ze haar liefde voor belichaamde kunst. In een maatschappij die alles vanuit het hoofd lijkt te willen doen, is het ongelooflijk interessant om te kijken wat zich in het lijf afspeelt. Welke verhalen schuilen er in de ledematen? Welk lichaamsdeel wil graag gehoord worden? Een interesse die ertoe leidde om ook een opleiding tot holistisch masseur te doen.

 

Inmiddels schrijft Eline aan haar debuutroman bij uitgeverij De Geus en werkt ze als holistisch masseur en tekstschrijver. Voor Onbegrensde Zaken werkt ze met veel enthousiasme. Van zo ongeveer elk plan dat haar bureau kruist, kan ze niet wachten tot het realiteit wordt.