Onbegrensde Zaken | Elise van Heck
Elise van Heck is pionier voor kunst en cultuur en inzetbaar als directeur, zakelijk leider, strategisch manager, allround fondsenwerver, senior business developer en partner in mecenaatvorming.
Elise van Heck, Onbegrensde Zaken, kunst, cultuur, directeur, zakelijk leider, strategisch manager, allround fondsenwerver, senior business developer, partner in mecenaatvorming.
23191
page-template-default,page,page-id-23191,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Elise van Heck

Elise van Heck is een ware pionier voor kunst en cultuur. Zij werkt voor musea en Nederlands erfgoed, maar ook voor productiehuizen en festivals als organisator of sparringpartner. Al haar werk wordt gevoed door dromen, creativiteit en een jarenlange ervaring.

 

Elise is inzetbaar bij veranderprocessen of als interim: als directeur, zakelijk leider, strategisch manager, allround fondsenwerver, senior business developer of partner in mecenaatvorming.

 

Ze is sterk in visieontwikkeling en strategie bepaling. Ze vertaalt beleid mede in concrete plannen, waarbij haar ervaring als organisator, coördinator en planner goed van pas komt. Haar kennis op het gebied van inkomstenwerving – door mecenaatvorming, crowdfunding, fondsenwerving, sponsorships en vriendenwerving – zet ze in om culturele instellingen de weg te wijzen bij hun route naar financiële onafhankelijkheid.

 

www.elisevanheck.nl