Onbegrensde Zaken | Eric Haas
22805
page-template-default,page,page-id-22805,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.5,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive

Eric Haas

Creatief strateeg

Eric Haas is een dynamisch en creatief denker, een conceptontwikkelaar en een ondernemende geest. Hij gelooft in teamontwikkeling, het belang van collectieve waarde en een heilzame werksfeer. Eric is een bevlogen facilitator en een sterk communicator; kwaliteiten die hem een aanwinst maken bij een co-creatie. Hij werkt hands-on en proactief en heeft een neus voor het opbouwen van netwerken en communities.

 

Bij Onbegrensde Zaken is Eric een creatief strateeg. Hij interesseert zich voor stedelijke ontwikkeling, duurzaamheid en sociale innovatie en heeft daarbinnen speciale aandacht voor strategie, business ontwikkeling en (maatschappelijk) ondernemerschap. Hij vat snel de kern van complexe problemen en presenteert – mede op basis van zijn ruim 20 jaar werkervaring in bedrijfsleven – rendabele en verfrissende oplossingen.

 

Eric werkt vanuit Green Concepts en Stichting OSMOS (tevens bestuurslid), hij is eigenaar van de Wunderkammer Amsterdam (fysieke ruimte voor co-working en evenementen) en tenslotte lid van de coöperatieve samenleving Nederland.

 

Specifieke ervaring heeft hij met gebieds- en vastgoedontwikkeling, erfgoedtransformatie en placemaking, de maakindustrie en ambachten, duurzaam en natuurlijk bouwen, werkgelegenheidscreatie en voedseldistributie.